Most már biztos, hogy újra együtt forgatnak a Jóbarátok

visszaternek-a-jobaratok-womagic

Eddig csak a találgatások mentek arról, hogy vajon újra összeáll-e a Jóbarátok legendás csapata, de most már biztos, hogy közösen dolgoznak valamin.
Remek hír a sorozat rajongóinak, hogy a Jóbarátok feltámasztása biztossá vált, bár egyelőre még mindig nem lehet tudni, hogy milyen formában áll össze a csapat. Biztosan készül közös projekt, melyen már dolgoznak a jól ismert és kedvelt színészekkel, Jennifer Anistonnal, Courteney Coxszal, Lisa Kudrow-val, David Schwimmerrel, Matt LeBlanckal és Matthew Perryvel, sőt, azt is lehet tudni, hogy  a két alkotó, David Crane és Marta Kauffman is benne lenne a folytatásban.
Azt nem tudni, hogy egy exkluzív sorozatrésszel, esetleg dokumentumfilmmel készülnek-e, bár egyes cikkek arra utalnak a világsajtóban, hogy a színészek korábbi forgatási élményeiket és soha nem hallott kulisszatitkokat mesélnek majd, és nem a sztorit folytatják. Akárhogy is lesz, az biztos, hogy a Jóbarátok rajongói már most nagyon kíváncsiak, az első pillanattól kezdve lelkesednek az ötletért, hogy régi kedvenceiket újra együtt lássák.

No Comments Yet

Comments are closed