A pályámon inkább nehézséget jelentett a nevem

A mai napig a gimnáziumi éveink ugranak be, ha meghallom a nevét, pedig ő az emberek szemében egy ismert színésznő. A színjátszás mellett Oszter Alexandra rajzol – nem is akárhogyan – és csodás édesanya.

Ismert emberek gyerekeként felnőni, azt gondolnánk, csak kiváltágokkal jár. Te hogyan élted meg, hogy a szüleidet az egész ország ismeri?

Büszke vagyok a szüleimre, mindig is az voltam. Kiváltság volt, hogy mennyi ellenszenvvel, irigységgel és rosszindulattal találkoztam már gyerekként. Természetesen ugyanennyi ember kiváltképp kedves is volt, én igyekeztem erre koncentrálni. A pályámon inkább nehézséget jelentett, mielőtt bárki azt gondolná a nevemre az összes kapuja kinyílik a szakmának…

Eleve elrendeltetett a sorsod szerinted, vagy tudatosan választottad a színészi pályát?

A színészi pálya szerintem nem eleve elrendeltetett, egyszerűen csak a színházi közeg volt az otthonom…

Soha nem volt B terved? Ha netalán nem jönne össze?

B tervem nem volt, mert mindig sok lábon állok, amióta az eszemet tudom.

Kisfiad is művészlélek? Tovább viszi a stafétát?

Axeloról még korai lenne bármit kinyilatkoztatni. Lehet, hogy ács lesz és én büszke leszek rá, ha lesz egy becsületes munkája.

A színjátszás mellett profi módon rajzolsz. Ez csak hobbi, vagy nevezhetjük a második foglalkozásodnak?

A rajz adja meg életem gerincét. Ha csak az alkotásra gondolok, már boldog vagyok! 🙂

Milyen munkáid vannak most?

Most jelent meg egy általam illusztrált klassz mesekönyv, Varázsmagok címmel, ami a gyerekeknek segít az ellazulásban, a relaxációban, a düh leküzdésében. Megrendelésre is dolgozom, kis házi kedvenceket, kutyát, cicát rajzolok, és a gyerekek kedvenc játékait örökítem meg. Nagyon szeretem csinálni! Emellett tervezek kiállítást és egy vadász sorozatot…

Hogy éltétek meg a mostani, karantén időszakot?

A karantèn alatt végig vidéken voltunk. Időnként anyukámat is meglátogattuk, bevásároltam neki, meg segítettem a ház körüli munkákban.

Ha minden visszaáll a régi kerékvágásba, milyen terveid vannak?

Ha vége a koronavírusos periódusnak ismét kezdjük működésünket az Orfeumban, az Anyád kínja című darabbal, Tallós Rita rendezésében, Haumann Petrával, Horváth Lilivel és Kisfalvi Krisztával. De egyébként rajzolni, rajzolni, rajzolni szeretnék!!

No Comments Yet

Comments are closed