Könyvklub – Tizenhárom

Könyvklub – Tizenhárom

Végre egy krimi, ami az első oldaltól kezdve lebilincsel. Izgalmas, kicsit „sötét” és letehetetlen. Ha egy kis borzongásra vágysz, ezt a kötetet ne hagyd ott a könyvesboltban. Olvastuk, szerettük, nagyon ajánljuk. 😉

A sorozatgyilkos nem a vádlottak padján ül, hanem az esküdtek között. 

Van, hogy a gyilkosság csak a játék kezdete. 

Könyvklub – TizenháromŐk voltak Hollywood legmenőbb és legmeghatározóbb párja. A világ a lábuk előtt hevert. Most egyikőjük halott, és Robert Solomont, az ünnepelt hollywoodi csillagot gyönyörű felesége brutális meggyilkolásával vádolják. Ez az évszázad celebgyilkossági ügye, és a védelem akar egy embert a csapatába: az elítélt művészből lett ügyvédet, Eddie Flynnt. Minden bizonyíték Robert ellen szól, de ahogy a tárgyalás megkezdődik, egy sor baljóslatú esemény történik a tárgyalóteremben, ami kétségeket ébreszt Eddie-ben. Mi van, ha nem csak egyetlen színész van a tárgyalóteremben? Mi van, ha nem a gyilkos ellen folyik a tárgyalás? Mi van, ha ő az esküdtszék tagja? 

Steve Cavanagh, ír származású író végre magyarul is megjelenő regénye egy páratlanul izgalmas és fordulatos jogi krimi, mely minden pillanatban gondolkodásra ösztönzi az olvasót.

Szerző: Steve Cavanagh
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Ára: 2999 Ft

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk.