Könyvklub: Szívedbe cammogva

womagic_szivedbe_cammogva

Az elsőkötetes angol születésű, Litvániában élő szerző könyve telitalálat, amely egyszerre csal mosolyt az olvasó arcára és fakaszt könnyeket a szeméből. Tökéletes olvasmány a nyaraláshoz, akár. 

womagic_james_gould_bournAz alaptörténet – amely egy feleségét, illetve édesanyját elveszítő apa és fia gyászának feldolgozásáról és újbóli egymásra találásáról szól – akár szokványosnak is nevezhető, ám James Gould Bourn narratívája az alapkonfliktus megoldása köré olyan csodálatos mesét sző, amely a szereplőket örökre szívünkbe zárja. A bevándorló hátterű apa és fia harca a befogadásért, a megélhetés biztosításának bizonytalansága a fejlett fogyasztói társadalom vívmányainak álarca mögött egyben maró szatírával fűszerezett, időszerű társadalomkritika, amely a szórakozás mellett gondolkodásra és olykor önvizsgálatra ösztönöz.

Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet.

Szerző: James Gould-Bourn

Kiadó: Alexandra/Pioneer Kiadó

Ára: 3699 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.