Könyvklub – Légvárak és régiségek

Van, amikor egy halálközeli élmény ad egérutat a boldogsághoz… De mire képes az ember, hogy valóban boldog legyen? Ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a választ Milly Johnson legújabb regényében.

Lewis Harley menő befektetési bankár, ám egy szívroham rádöbbenti, hogy többet akar az élettől, így felépülése után belevág régi álma megvalósításába, és régiségboltot nyit.
Az egész életét régiségek között töltő Bonnie Bookland torkig van zsugori és rosszindulatú főnökével, és amikor a véletlen Lewis boltjába sodorja, örömmel fogadja a férfi állásajánlatát. Hamar kiderül, hogy több van köztük főnök-beosztott kapcsolatnál, ám az élet az útjukba áll: mindketten házasságban élnek, titkaikat és traumáikat pedig még saját maguk előle is rejtegetik. Kapnak-e egy utolsó esélyt a boldogságra?

Szerző: Milly Johnson

Kiadó: Alexandra Kiadó

Ára: 4499 Ft

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.