Kis éji fekete: Midnight Music

Ha nem tudsz aludni, vagy éjszakai bagoly vagy, akkor a Budapesti Fesztiválzenekar Midnight Music sorozatát imádni fogod! Hamisítatlan fúziós kulturális élmény vár az otthonodban.

Nem kell mást tenned, csak főzz egy csésze forró kávét és a cikk végén lévő linken élvezd a koncertet!

Koncert az éjszaka és a zenekar közepén – a Budapesti Fesztiválzenekar Midnight Music sorozata hosszú évek óta népszerű mindazok körében, akik fogékonyabbak a komolyzenére, ha mentesülhetnek a fárasztó külsőségektől. Se magassarkú, se nyakkendő, vannak viszont babzsákok a zenészek között elszórva: ideális közösségformáló tér olyanoknak, akik éjszaka szeretnek zenélni, és olyanoknak, akik szintén ilyenkor szeretnek zenét hallgatni.

A vendégek a muzsika mellett pedig tömör, szakszerű és szórakoztató műismertetést kapnak Fischer Iván karmestertől, hiszen ez ugyanúgy kötelező tartozéka a Midnight Music rendhagyó előadásainak,

mint a nem mindennapi látvány, ahogy a zenészek a hallgatóktól egyetlen karnyújtásnyira játszanak. Harag persze akkor sincs, ha valaki álomba szenderül az éjszakai programon a pihepuha babzsákján, ám az élmény mégiscsak akkor tökéletes, ha a fül, a szem és az elme az utolsó hangjegy elhangzásáig követni tudja az eseményeket.

Ehhez járul hozzá az epersziruppal, jéggel, tonikkal, rózsavízzel és tonkababbal ízesített, kolumbiai kávéból készült koktél: a Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete által megálmodott „Nespresso Midnight” a koncertsorozat hivatalos kávékoktélja. A kis éji fekete pont akkora segítséget ad, hogy az éjféli fennmaradásban még kezdőnek számítók is kitarthassanak, fülelhessenek és figyelhessenek, egészen a koncert végéig.

Sajnos a jelenlegi helyzetben egy darabig élőben nem élvezhetjük ezt a zenei élményt, de ha a lenti linkre kattintasz, az otthonodba varázsoljuk a koncertet.

Jó szórakozást!

IDE KATTINTS A KONCERTÉRT!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.