Grammy-díjat nyert Michelle Obama

Michelle Obama, Az Egyesült Államok egykori first ladyjének személyes, átütő erejű és inspiráló önéletrajza nem csak könyvként ért el kimagasló sikereket, a vasárnap este rendezett Grammyn díjat is kapott.

Idén 62. alkalommal rendezték meg a Grammy-gálát Los Angelesben, ahol amellett, hogy a 18 éves Billie Eilish tarolt, Michelle Obama is átvehette élete első Grammy-díját. A “spoken word” kategóriát nyerte meg a Becoming című memoárjának hangoskönyv változatával. Mélyről jövő vallomásokban és magukkal ragadó történetekben bővelkedő önéletrajzi könyvében Michelle Obama bepillantást enged élete kulcsfontosságú pillanataiba – a Chicago déli részén töltött gyerekkorától vezetői pozícióba kerüléséig.

Beszámol többek között arról is, hogyan sikerült egyensúlyt teremtenie karrierje és az anyaság között, és hogy milyen volt az élete a Fehér Házban. Őszinteséggel ír az élet minden területén megélt győzelmeiről és kudarcairól – saját szavaival és saját szemszögéből.

Férje, Barack Obama korábban kétszer kapott Grammy-díjat:  2006-ban a Dreams From My Father, 2008-ban a The Audacity of Hope című hangoskönyvekért.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.