Anyának, Nagyinak - Emlékek ajándékba

A mai Anyák napja most mindenkinek kicsit más. Más, mert nem biztos, hogy meg tudjuk ölelgetni az édesanyánkat vagy a nagymamánkat. Más, mert az öröm mellé szorongás is társul. Más, mert a helyzetünk is más, mint egy megszokott ünnepnapon. De a szívünk egy aranyfonállal örökké egymáshoz köt minket, és ezt semmi és senki nem szakíthatja szét. 

Ha nemcsak ezen a napon szeretnél örömet szerezni édesanyádnak, vagy a nagymamádnak, szívből ajánljuk Elma van Vliet két könyvét, amelyeket most új, ünnepi kiadásban tudsz beszerezni.

Kérdezz-felelek a régi időkről, napjainkról és sok minden másról.

Anya, kérlek…

Mindenkinek vannak az életében nagyon fontos emberek. Van, akit azért szeretünk, amilyen, mások jelenléte pedig különös jelentőséggel bír, hiszen segítenek, hogy önmagunk lehessünk, és feltétel nélkül szeretnek bennünket. Manapság gyakran elfelejtjük elmondani ezeknek az embereknek még életük során, mennyire szeretjük őket, illetve nem tudunk elég időt tölteni velük. Ebben segít ez a könyv. Kérjük meg édesanyánkat, válaszoljon a kérdésekre, ossza meg velünk emlékeit, fotóit – majd adja vissza nekünk a könyvet.
Az Anya, kérlek egy különleges emlékkönyv, tele nagyszerű, kreatív, olykor egészen megható kérdésekkel. Kiváló ajándék minden édesanyának, és egyúttal minden gyermeknek.

Ára: 2990 Ft

ITT tudod megrendelni!

Nagyi, kérlek…

Vannak nagymamák, akik negyvenöt évesek, és vannak, akik már a kilencvenötödik évükben járnak. Akadnak olyanok, aki városban nőttek fel, akik az egész világot bejárták már, és olyanok is, akik még mindig abban a kis faluban élnek, ahol a gyermekéveiket töltötték. Egy valami azonban minden nagymamában közös: sokat tudnak a múltról és saját magukról. Történeteikkel pedig gazdagabbá tehetik gyermekeik és unokáik életét. Azokkal a történetekkel, amelyeket a régi időkről, a máról és az életük során összegyűjtött tapasztalatokról mesélhetnek el. Ajándékot, mint tudjuk, nem illik visszaadni. Ez a könyv azonban kivétel. Kérjük meg a nagymamánkat, válaszoljon a kérdésekre, ossza meg velünk emlékeit, fotóit – majd adja vissza nekünk a könyvet.
A Nagyi, kérlek egy különleges emlékkönyv, tele nagyszerű, kreatív, olykor egészen megható kérdésekkel. Kiváló ajándék minden nagymamának, és egyúttal minden családtagnak.

Ára: 2999 Ft

ITT tudod megrendelni!

No Comments Yet

Comments are closed