Álomnagyi

Gabriel Julien-Laferrière francia rendező Álomnagyi című vígjátéka, melyben Julie Gayet és Julie Depardieu is játszik egy vicce, de éppen akkor érdekes történet. Az Álomnagyi nem éppen átlagos nagyi, ahelyett, hogy vigyázna unokájára, szívesebben bulizik. Az ebből eredő kálváriáról szól a film humoros köntösbe öltöztetve. A francia családi mozi erénye, hogy különös hangsúlyt fektet a másság, a nemek, a nemzetek közötti egyenlőségre és az elfogadásra. A tiniszerelemtől kezdve, egymás elfogadásán át, az összetartásról, összetartozásról szól.

A hét féltestvérből álló szedett-vedett társaság, két évig boldogan élnek együtt tágas lakásukban, de a nyári vakáció idejére, ki kell költözniük otthonukból. Különböző szülőkhöz kerülnek. A legfiatalabb, a kis Gulliver a tengerparton élő nagymamájához. A különc Aurore azonban nem éppen átlagos nagyi, ahelyett, hogy vigyázna unokájára, szívesebben bulizik. Ezért aztán a fiú féltestvérei elhatározzák, hogy Gulliver megmentésére indulnak, és kezdetét veszi egy újfajta családi forradalom.
Aurore nagyi már teljesen meg volt róla győződve, akadályok nélkül élvezheti az élet örömeit, amikor megjelenik ajtajában ez a hét nem mindennapi gyerek, hogy rendet teremtsen…

Bemutató: 2019. Október 17.
Forgalmazó: Big Bang Média
Műfaj: vígjáték
Történet: ⭐️⭐️⭐️
Kikapcsolódás: ⭐️⭐️⭐️⭐️

No Comments Yet

Comments are closed