Itt az év legnagyobb sütés-főzési szezonja, amikor bizony néha hajlamosak vagyunk túlzásokba esni. Arra törekszünk, hogy minden vendégnek bőségesen jusson a finom falatokból, az ünnepek után viszont azon kaphatjuk magunkat, hogy maradékok…

Itt az év legnagyobb sütés-főzési szezonja, amikor bizony néha hajlamosak vagyunk túlzásokba esni. Arra törekszünk, hogy minden vendégnek bőségesen jusson a finom falatokból, az ünnepek után viszont azon kaphatjuk magunkat, hogy maradékok…
Köztudott, hogy a kánikulában gyorsabban és könnyebben megromlanak az élelmiszerek. Megfelelő élelmiszertárolással – azaz, ha tudjuk, hogy melyek ezek és ennek megfelelően rakjuk el őket – jelentősen megnövelhetjük termékeink frissességének, felhasználhatóságának időtartamát.…
Élelmiszerbiztonsági szempontból a nyár mindig kritikus időszak, főleg, ha olyan extrém hőhullám köszönt ránk, mint most. Ilyenkor sokkal könnyebben romlanak az élelmiszerek, mert a nagy külső hőmérséklet kedvez a mikroorganizmusok elszaporodásának. A…
A magyarok 71 százaléka szerint a helykihasználás maximalizálása lenne a legfontosabb feladat a konyhájában – derül ki az IKEA Otthoni tárolás felméréséből. A konyha rendben tartása kiemelten fontos, de a tárolási megoldások…
Szeretnénk rendezett környezetben élni, de sokaknak okoz nehézséget az otthonuk rendben tartása, főleg azért, mert nincs jól hozzáférhető, meghatározott helye a tárgyaiknak – derül ki az IKEA Otthoni tárolás felméréséből. A magyarok…