Egy szakácskönyv mindig jó befektetés. Ha éppen nem használod, tedd ki a konyhádban egy fő helyre, vagy gyűjts be egy egész kollekciót és gyönyörködj bennük csak úgy. Sosem tudhatod, mikor lesz rájuk…

Egy szakácskönyv mindig jó befektetés. Ha éppen nem használod, tedd ki a konyhádban egy fő helyre, vagy gyűjts be egy egész kollekciót és gyönyörködj bennük csak úgy. Sosem tudhatod, mikor lesz rájuk…
Cserháti Tamara új szakácskönyvében bepillantást kapunk az étkezési szokásokba, például, hogy a kötetben szereplő falatokat és italokat milyen alkalmak során adták asztalra a családnak és a vendégeknek. A gyönyörű, színes fotókkal illusztrált…
Mautner Zsófi legszemélyesebb könyve – A vidék szakácsművészete városi kreativitással. A rácsos kapura felkúszik a rózsa, az ajtó melletti széken a hímzett párna megpihenésre, szemlélődésre hív, felette a családi fotók azt üzenik, hogy…
A zsebkönyvsorozat minden kötete egy-egy gasztronómiai témában kínál egyszerű vagy éppen izgalmas, könnyen elkészíthető finomságokat a hétköznapokra és különleges pillanatokra. Gyors és kreatív ötleteket ad utazás, bevásárlás közben, vagy a konyhapulton vár…
„Ami engem rabul ejt. A kelkáposzta erezete. A különféle zöldek, a színátmenet, ahogy haladunk a káposztafej belseje felé. A dióbél aprólékosan kidolgozott formája és rajzolata. A látvány, ahogy megcsillan rajta a fény.…