2020 óta a növényi alapú élelmiszerek értékesítése 13 európai országban 21%-kal nőtt, és a kategória forgalma elérte az 5,8 milliárd eurót. Hol és milyen súlyú szerepe van a növényi alapú termékeknek a…

2020 óta a növényi alapú élelmiszerek értékesítése 13 európai országban 21%-kal nőtt, és a kategória forgalma elérte az 5,8 milliárd eurót. Hol és milyen súlyú szerepe van a növényi alapú termékeknek a…
Vegán, vegetáriánus, a sokaknak kimondhatatlan flexitáriánus, vagyis a hagyományostól eltérő táplálkozási irányzatok. De mi a hagyományos étkezés és mi az egészséges, hol helyezkedik el a flexitáriánus étkezés? Egy téma több szemszögből. A…
A hosszú vakáció kaotikus időbeosztása után a szeptember gyermek és szülő számára egyaránt kihívásokkal teli időszak. Ugyanakkor az elkerülhetetlen változás remek lehetőséget tartogat az új, a család testi és szellemi fejlődését és…
Néhány hónappal ezelőtt kellemes meglepetés érte Spanyolország szerelmeseit: új autentikus, spanyol étteremmel bővült a főváros gasztronómiai palettája. Új távlatokban gondolkodott a Continental Group, amikor megálmodta autentikus spanyol éttermüket, a néhány hónapja megnyitott…
Utolsó pillanatos bevásárlások, egymással vitázó útitársak és folyamatosan átszabott menetrendek – bármennyire is a pihenésről szólna elméletileg a nyaralás, valljuk be, a sok szervezés és rohanás bizony nem kevés stresszel járhat. Akik…