Lehet, hogy a túrós csuszás csokoládé lesz az új világszenzáció? A dubai csoki világhódító sikere után bármi elképzelhető, hiszen az arab ihletésű édesség egyik alkotóeleme is tészta. Jakabfi Dávid nagykanizsai cukrászműhelyében elkészítette…

Lehet, hogy a túrós csuszás csokoládé lesz az új világszenzáció? A dubai csoki világhódító sikere után bármi elképzelhető, hiszen az arab ihletésű édesség egyik alkotóeleme is tészta. Jakabfi Dávid nagykanizsai cukrászműhelyében elkészítette…
A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában, ezt hangsúlyozza idén a hazai gasztro szcéna legkedveltebb eseménye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál, május 24-26. között, a Millenárison. A „sétáló országkóstoló”…
Elsőként került be a neves, francia szakmai cukrász magazinba, a Le journal du pâtissier-be egy magyar cukrász tányérdesszertje. Jakabfi Dávid itthon már évek óta a modern cukrászat egyik kiemelkedő alakjának számít, de…