A környezettudatos parfüm

Ha azt mondjuk CK ONE, biztosan tudod, melyik parfümről beszélünk. Milyen menő volt, aki ilyet használt… És most megérkezett ennek az ikonikus illatnak az utóda is, a CK EVERYONE. Hogy ez miért olyan érdekes? Mert az Eau de Toilette illat a márka első tiszta és környezettudatos terméke, amely összetételének köszönhetően ezüst minősítésű tanúsítványt szerzett a Cradle to Cradle (Bölcsőtől a bölcsőig) Termék Innovációs Intézet anyagegészség kategóriájában. 

A CK EVERYONE kampány tisztelgés az egyéniség és az önkifejeződés szabadsága előtt inspiráló, több területen is tehetséges modellek, művészek és kreatív alkotók felsorakoztatásával, akik több oldalukat is megmutatják és átszabják a határokat kinyilatkoztatásukkal:

Egy vagyok, többféle vagyok.

Szeretek mindent, ami én vagyok.

Az ikonikus CK ONE illat mester parfümőre és megalkotója, Alberto Morillas unisex illatot álmodott meg, amely kristálytiszta frissességet áraszt a 79%-ban természetes eredetű összetevőknek köszönhetően. Az összetevők kiválasztása során nem törődött a hagyományos gender megkötésekkel, ezt a nyitottságot és nonkomformitást tükrözi az illat és a kampány is.

Az anyagegészség kategóriában szerzett ezüst tanúsítvány azt jelzi, hogy a CK EVERYONE Eau de Toilette kémiai összetevőinek 100%-át a Cradle to Cradle termékminősítési szabványai alapján bevizsgálták és azok ezüst minősítésben tesznek eleget az anyagegészség kategóriában foglalt szabványnak.

„A CK EVERONE EdT-ért kapott Cradle to Cradle anyagegészség tanúsítvány egy újabb mérföldkő a szépségipari szegmensben, hogy általánosságban elterjedjenek olyan nyersanyagok, amelyek biztonságosak, újrahasznosíthatóak és környezettudatosak” – mondja Dr. Christina Raab, az Intézet stratégiai fejlesztésért felelős elnöke. “Bízunk benne, hogy a Coty továbbra is vezető szerepet játszik majd e cél elérésében, mivel a vállalat a Cradle to Cradle szabványrendszert használja további fenntartható típusú termékfejlesztései során.”

A CK EVERYONE Eau de Toilette egy tiszta, környezettudatos illat, amely természetesen eredetű összetevőket, természetes módon kinyert alkoholt tartalmaz, vegán, újrahasznosítható és a csomagolása újrahasznosított anyagokból készül. Citrusos illata energizáló, felüdítő narancsolajjal, valamint kék tea és izzó cédrusfa alappal a kristálytiszta üdeség, édes érzékiség ötvözete leheletnyi provokatív színezettel. Alberto Morillas mester parfümőr, akinek nevéhez fűződik a népszerű eredeti CK ONE illat megalkotása is, egy színtiszta és gendersemleges illatot alkotott, amely 77%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Illatüvege és csomagolása újrahasznosítható anyagok felhasználásával készült, az illat tisztasága és egyszerűsége előtt tisztelegve. Az ultra-modern áttetsző üveg 10%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított anyagot tartalmaz és a pumpa, valamint az elasztikus rész eltávolítását követően újra hasznosítható. A kartondoboz pedig 30%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított anyagból készült.

 

No Comments Yet

Comments are closed