1,5m-es társadalom egy étteremben? Tessék?!

Egy amszterdami étterem egy teljesen új, innovatív ötlettel állt elő, hogy így alkazmazkodjanak a 1,5 méteres közösségi távolságtartáshoz. Az étterem neve Mediametic ETEN, és a nagyobb Mediamatic szervezet része, amelynek fő profilja  a művészet és vállalkozás, valamint szoros kapcsolatban állnak a környezettel. Az étteremben vegán ételeket kínálnak, és 4 fogásos menüket fognak felszolgálni, amint ez az egyedi  helyszín megnyit.

A módszer jelenleg tesztelés alatt áll

Az étterem természetesen nem nyithat ki addig, amíg a kormány erre engedélyt nem ad. Azonban jelenleg próbaüzem folyik, mely során 4 kisebb üvegházat működtetnek. Ily módon nem veszélyeztetik a vendégeiket és a személyzetet.

Csodálatos éttermi élmény

Természetes prioritás, hogy az üvegház védelmet biztosít a vendégek és a személyzet számára, de muszáj egy pillanatra értékelő tekintetünket az esztétikára fordítani.  Képzelj magad elé vegán alapanyagú ételeket, egy meghitt és koronavírus mentes üvegház belsejében az amszterdami Dijksgract-nál.

Nagyobb üvegházak is készülhetnek a jövőben

Az étterem ezidáig előfoglalásokat fogadott május utolsó hetére és júniusra,  melyre teljes kártérítést fizet az állam, ha a szolgáltatásnak ezt követően be kell zárnia.  A későbbiekben a Mediemetic ETEN tervezi nagyobb üvegházak üzembe helyezését nagyobb családok és csoportok részére, de először a kisebb verziót próbálják ki.

Mi csak üdvözölni tudjuk az ilyen kezdeményezéseket. Reméljük ti is hasonlóan vagytok vele. 😉

No Comments Yet

Comments are closed