Pihentesd a dokit! – Segíts az egészségügyi dolgozóknak!

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy új kezdeményezést, amit mi is támogatunk. Ők a „Pihentesd a dokit!” csapata.

A csoport azzal a céllal jött létre, hogy segítse az egészségügyi dolgozók munkáját, akik a jelenlegi helyzetben fokozott veszélynek vannak kitéve. Ahhoz, hogy ne veszélyeztessék családtagjaikat, hogy minél kevesebb interakciójuk legyen másokkal és esetleg többet tudjanak pihenni, szükségük van egy ideiglenes “otthonra”.

A Pihentesd a dokit! csoport egyik alapító tagja ingyenesen felajánlotta az Uzsoki kórház közelében található összkomfortos üresen álló irodáját a kórház dolgozóinak. Így jött az ötlet, hogy esetleg mások is szívesen segítenének ebben a helyzetben.

Másfél nap alatt 14 felajánlást kaptak és 7 egészégügyben dolgozó számára tudtak lakhatást biztosítani.

A lakás tulajdonosok megnyugtatására minden jelentkezőt ellenőriznek, mielőtt összekötik őket, hiszen sajnos ezekben az időkben is lehetnek visszaélések. A lakások fertőtlenítését használat után az Ozone White biztosítja, kapacitástól függően. Ezzel szintén a felajánlókat szeretnék megnyugtatni.  Céljuk, hogy minél több lakástulajdonost tudjanak összekötni azokkal, akik extrémen veszélyeztetettek.

Bízva abban, hogy ily módon hozzá tudnak járulni az egészségügyi dolgozóink biztonságához és kényelméhez.

Továbbra is várják a lakástulajdonosok felajánlásait a pihentesdadokit@gmail.com  e-mail címre, illetve kérnek minden olyan igazoltan EÜ-ben dolgozót, akinek szüksége lenne lakásra erre az időszakra, hogy keresse a csoportot Facebookon.

A tevékenység természetesen ingyenes.

Kapcsolat, jelentkezés: pihentesdadokit@gmail.com

Facebook csoportot ITT találod!

No Comments Yet

Comments are closed