Világsztárok, akik bátran vállalták arcukat smink nélkül

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja – ez alkalomból pedig olyan sikeres, világszerte ismert nőket mutatunk be galériánkban, akik többmilliós rajongótáboruk előtt vállalták fel magukat mindenféle retusálás, smink és filter nélkül.

A képeket nem kíváncsi paparazzik készítették róluk, hanem mindegyiket ők maguk osztották meg az oldalaikon. Minden esetben nagyon pozitív volt a természetes képek fogadtatása, és szinte mindegyik posztot felkapta a világsajtó – bizony, máig szenzációnak számít, ha valaki vállalja vonásait, adottságait. A húsz kép között találni olyat, ami esetleg meglepő lehet a sok szerkesztett, agyonretusált felvétel után, de biztosak vagyunk benne, hogy ezek a nők sokaknak segítettek azáltal, hogy ilyen formáját választották a kitárulkozásnak.

Julia Roberts az alábbi szöveget fűzte a kép mellé – minden szavával egyet tudunk érteni: “A tökéletesség-mánia egy nemzet betegsége. Óriási mennyiségű sminkkel takarjuk el az arcunkat. Botoxot injekcióztatunk magunkba, és még éheztetni is képesek vagyunk magunkat, hogy elérjük a tökéletes alakot. Megpróbálunk megjavítani valamit, de nem tudjuk megjavítani azt, amit nem látunk. A lelkünknek van szüksége műtétre. Hogy várhatod el mástól, hogy szeressen, amikor te sem szereted saját magadat? Elégedettnek kell lenni önmagaddal. Nem számít, hogy nézel ki. Az számít, ami belül van. Ma felteszek ide egy smink nélküli fotót. Tudom, hogy vannak ráncok a bőrömön, de ma azt szeretném, ha ezen túl tudnátok látni. Meg akarom mutatni az igazi valómat és azt akarom, hogy ti is ezt tegyétek magatokkal és szeressétek magatokat olyannak, amilyenek vagytok!”

A galériát itt nézheti meg, többek közt Cameron Diaz, Jessica Biel, Jennifer Aniston és Rihanna is bevállalt már egy-egy sminkmentes szelfit!

No Comments Yet

Comments are closed