Élvezd a kényeztető habokat – illatos LUSH habfürdőkkel

Élvezd a kényeztető habokat - illatos LUSH habfürdőkkel

Idén télen hóban vagy habokban fürdenél inkább? Ha inkább a melegre szavaznál, ragadd meg többféle illatos és színes habfürdők egyikét, morzsold bele egy kád forró vízbe és merülj el a kényeztető buborékfelhőbe.

Fun fact: Tudtad, hogy január 8-a világszerte a Habfürdők hivatalos napja? A hideg mellett még egy ok arra, hogy ma kádfürdőzz egyet!

Izgalmas habfürdőket találsz a LUSH üzletekben!

“A termékek mindig pucérak, színesek, elérhetőek és megfizethetőek” – A Lush üzletei ugyanezen elvek mentén működnek. A termékek vizuális karaktere határozza meg a boltok külsejét. “A Lush üzleteit eredetileg a ládákkal és dobozokkal teli zöldség-gyümölcs kereskedések mintájára alakítottuk ki. A színes termékek vonzzák a vásárlókat.”

A fürdőbombák ma is kézzel foghatóak és pucérak, bármely üzletben megtapogathatjuk, megszagolhatjuk, vagy ki is próbálhatjuk őket. Így lesz teljes az élmény.

Az eredeti, régimódi fürdőbombák olyanok, mint a kedvenc pulóverünk: időről időre visszatérünk hozzájuk, ha kényelemre és megbízhatóságra vágyunk. Ezek a fürdőbombák elsősorban a hatásuk miatt különlegesek: az elképesztő illóolajok és természetes összetevők ápolják és lágyítják a bőrt.
A békés levendulától a vidám nerolin keresztül a fűszeres tömjénig vagy a földes muskotályzsályáig és rózsáig minden egyes fürdőbomba tele van különleges illóolajokkal, melyek egyszerre ápolják a testet és a lelket.

Az elsöprően illatos haboktól a visszafogottabb aromákig mindent megtalálsz a szuperkönnyen használható pucér habfürdőkben. Ma van a Habfürdők Napja, irány a legközelebbi LUSH! 😉

forrás: LUSH

No Comments Yet

Comments are closed