Dobd fel a nyarat színekkel!

womagic_coty

A napbarnított bőr tökéletes kiegészítője lehet a nyáron egy vibráló színű rúzs vagy körömlakk. Akár egy szimpla fehér ruhát is képes feldobni egy jól megválasztott szín. Mutatjuk az idei nyár vezető árnyalatait.

womagic_bourjois_rouge_velvet_inkwomagic_bourjois_rouge_velvet_inkwomagic_bourjois_rouge_velvet_ink

Bourjois – Rouge Velvet Ink ajakrúzs

A Bourjois Velvet Ink tartós ajakrúzs matt tinta pigmenteket tartalmaz, melynek köszönhetően nagyon gazdag és telt színt vihetünk fel ajkainkra. A különleges kontúrozó és kitöltő applikátor segítségével könnyedén felvihető bármilyen árnyalat, mely nem hagy nyomot. Érintés- és csókálló, akár 24 órán keresztül tart.

miss_sporty_wonder_vinylmiss_sporty_wonder_vinylmiss_sporty_wonder_vinyl

Miss SportyWonder Vinyl ajaklakk

Szeretsz kísérletezgetni új ajak hatásokkal? Intenzíven pigmentált és szuper fényes végerdeményre vágysz? Miss Sporty bemutatja a WONDER Vinyl ajaklakkot! Magas lakk hatás, intenzív lakkszerű ragyogás és telt szín! Azonnali fedés a legkifejezőbb ajakért. Lenyűgöző tükör hatás a legtrendibb ajkakét. 4 árnyalatban érhető el.

rimmel_oh_my_glossrimmel_oh_my_glossrimmel_oh_my_gloss

RimmelOH my Gloss! Plump szájfény

OMG! Új árnyalatokkal érkezik a Rimmel Oh My Gloss Plumper szájfény. Üveghatású fény és minden bőrszínhez passzoló árnyalatok! A fahéj, a kámfor és a paprika kivonat gyönyörűen megemeli az ajkakat, melyek azonnal tettebbnek látszanak, 6 új árnyalatban érhető el.

miss_sporty_1'to_shinemiss_sporty_1'to_shinemiss_sporty_1'to_shine

Miss Sporty1’to Shine körömlakk

Ha kevés időd van, akkor válaszd az új Miss Sporty 1’to Shine körömlakkokat. A felvitel és a száradás is 1-1 perc és legalább 5napig tart. 10 új, igazán trendi nyári árnyalatban érkezik, melyek akár Párizsba vagy Las Vegasba is elrepítenek! Válassz egy címkét és induljon a képzeletbeli utazás!

rimmel_60_secondsrimmel_60_secondsrimmel_60_seconds

Rimmel60 seconds körömlakk

3 in 1 technológia: alapozó lakk, gazdag színek és lényes fedőlakk egyben. Pontos maxi ecset. Kevesebb, mint 60 másodperc alatt szárad. Töredezés álló, nem fakuló, magas fényű szín akár 10 napon keresztül. 6 új árnyalatban érhető el.

No Comments Yet

Comments are closed