A Home Spa 5 hangulata

Az illatok valahogy nagyon egyéniek, mert visszatükrözik viselőjük személyiségét. Az alkalomtól, élethelyzettől, az évszakok változásától függően mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Íme néhány inspiráció, hogy melyik Home Spa alkotóelem vagy illat, milyen hangulathoz vagy évszakhoz illik.

TAVASZSpirit of Asia

A hőmérséklet lassú emelkedésével a hosszú tél után várjuk a tavaszt, mikor a természet újjáéled és rügyek fakadnak, fényes zöld levelek hajtanak ki a fákon. A zöld tea és a koriander kiegyensúlyozott kombinációjától újjászületik a test és a lélek.

NYÁRJoy of light

A napimádat kultúrája ősi időkre nyúlik vissza, szinte egyidős magával az emberiséggel, ezért nem is csoda, hogy nyáron mennyire próbáljuk megragadni a napfény erejét.  A citrom és a jázminvirág energizáló hatására az aura ragyogni kezd, friss ellenállhatatlan illata pedig megnöveli a jólét érzését.

ŐSZHarmony of ayurveda

Mikor ősszel a levelek lehullanak akkor jön el az ideje a gondoskodó kényeztetésnek. A narancs és mandulaolaj jótékony hatásaival kikapcsolódhatsz a stresszes mindennapokból, élvezheted a harmonikus és pihentető fürdő-élményt.

TÉLMystery of hammam

Képzeld el, hogy egy havas tájon megtett hosszú téli séta után, a meleg ropogó tűz előtt megpihenve elmerülsz a csábító és misztikus megnyugtató illatú rózsa és argánolaj bűvöletében, mely táplálja a bőröd és lecsillapítja az elméd.

VAKÁCIÓSeathalasso

Mezítláb a homokban, tengeri só, tengervíz, az óceán hullámainak morajlása talán az egyik legszebb nyaralási emlékek közé sorolható.  Gyógyító erejükről és a testre, a lélekre és a bőrre gyakorolt pozitív élénkítő hatásáról pedig csak áradozni lehet. A bergamot illóolaj, virágos és fás jegyek kombinációja jázminnal és narancsvirággal, fehérpézsmával és cédrussal engedik, hogy végül mélyen elmerülj a tenger hatalmában az otthonodban is.

No Comments Yet

Comments are closed