365 nap napsütés

Szeretnéd, ha bőröd egész évben ragyogóan napsütötte, aranybarna lenne? Ma már több megoldást is találhatsz erre a problémára. Mutatjuk a legbőrbarátabb verziót.

Mi már többféle önbarnító terméket kipróbáltunk, de hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy bármelyik tökéletes lett volna. Vagy foltosan száradt, vagy alig száradt, ragacsos hatású maradt a bőr, arról nem beszélve, hogy a fehér törölközőknek sem voltak éppen barátai ezek a „kísérletek”. Legújabb tesztalanyunk, a Collistar Önbarnító Varázscseppje. A szürke sápadtság elűzése és nyarat váró üde színárnyalat elnyerése érdekében egyszerűen 1-2 cseppet adunk nappali krémünkhöz, és a szokásos módon felvisszük az arcra, nyakra és dekoltázsra, majd hagyjuk, hogy megszáradjon mielőtt elkezdenénk a sminkelést. Az önbarnító szépségtitka abban is rejlik, hogy alkalmazkodik a bőr színéhez; többféle tónust lehet elérni az adagolástól függően, és attól függően, hogy milyen gyakran használjuk.

A még tökéletesebb legyen az eredmény érdekében javasolt, heti egyszer bőrradír használata.

Eddig tapasztalt előnyei

A sötétbarna színe azonnal az alkalmazás pillanatában eltűnteti a szürkés sápadtságot, még mielőtt az önbarnító hatás elkezdődne, és a szokásos fehér textúrájú önbarnító termékekkel ellentétben, már az alkalmazása alatt is látható a bőrön. Ezáltal kivédhető a kellemetlen, foltos eredmény, helyette gyönyörű, egybefüggően aranybarna színt eredményez, és elég, ha csak 2-3 naponta használjuk.

Hogyan sminkeljünk, miután felvittük az önbarnítót?

Massimiliano della Maggesa, a Collistar make-up artistja szerint minden a barnulás árnyalatától, a bőrtípustól és az elérni kívánt hatástól függ.

  • Egy fiatal és/vagy tökéletes arcbőrre, elég csak egy hidratáló krém, szempilla spirál és egy kis szájgloss a Varázscseppek után.
  • Ha erősebb sminket szeretnénk, a következő tippeket ajánlja: a napozás első napjaiban erősítsük fel a sminkkel a „lepirult” hatást; használjunk rózsaszín smink árnyalatokat. A következő napok során adjunk az arcszínnek egy extra ragyogást melegebb színárnyalatokkal, mint az arany-barack.
  • Az önbarnító használata után mindig korrektorral kijavítani az apró hibákat. Azután egy kevés alapozót, ahol szükséges az eredmény tökéletesítésére.
  • Formázzuk az arcot bronzer segítségével, kifelé halványítva az arcszögletek felé, és az arccsont alatt.
  • Használjunk pirosítót, ez felmelegíti az orca részt, és felvilágosítja az orr középső részét.
  • A titok, hogy fenntartsuk a bőr ragyogását.

TIPP!

Érdemes a Varászcseppekből a kézre is tenni, hogy ne látszódjon a színkülönbség, amikor közelítjük a kezünket az arcunkhoz.

A test többi része sem maradhat ki!

Az Önbarnító Varászcseppeket lábra és testre is kifejlesztették. Használata könnyű és praktikus, gyorsan felszívódik, így pár perccel az alkalmazása után már fel is lehet öltözni. Ha pedig jobban kedveled a könnyedebb textúrát, a 360° Önbarnító Sprayt neked találták ki. Vele még a legnehezebben elérhető testrészek is elérhetőek, és még bemasszírozni sem szükséges.  E-vitaminnal dúsított, mely hidratálja és védi a bőrt, azonnal megszárad. Lábainknak gyönyörű aranybarna színt kölcsönöz, így nagy melegben sem kell elviselnünk a harisnyát. 😉

No Comments Yet

Comments are closed