Kávé mellé

Ma van az 1956-os forradalom kitöréséenk évfordulója és a Magyar Köztársaság 1989-es kikáltásának napja. Ezen kívül munkaszüneti nap is, amit ezúton is üdvözlünk. Húzós ez az őszi időszak, nektek is? Mára pár Isana újdonságot hoztunk nektek. Böngésszetek köztük bátran!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint egy gyenge hidegfront hatására nyugat felől több felhő érkezik fölénk, nyugaton kisebb eső is kialakulhat. Keleten várható több napsütés. Nyugaton és keleten, északkeleten napközben megélénkülhet az északi-északkeleti szél. Hajnalban főként a Dunántúlon és északon lehet párás, ködös a levegő. Kora reggel -1, +10 fok várható, gyenge fagy még északkeleten lehet. Délutánra 15 és 20 fok közé melegszik a levegő.

🆘 Ma gyenge hidegfront vonul át, szédülés, fejfájás, akár migrén előfordulhat. A magasban zajló, emellett a gyors délelőtti melegedés, illetve a nagy napi hőingadozás továbbra is megviselheti az érzékenyebbek szervezetét. Keringési problémák, rosszullét, vérnyomás-ingadozás léphet fel, csökenhet a teljesítő-képesség. Előfordulhat fejfájás, migrén. A napsütés azonban jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre, ha tehetjük, mozduljunk ki a szabadba egy nagyobb séta erejéig. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére!

Névnap: Gyöngyi

Híres születésnapos

Emilia Clarke színésznő ma ünnepli 38. születésnapját.

1986-ban született Londonban, már háromévesen kipróbálta magát gyerekszínészként. Tanulmányait többek között Oxfordban és a Drama Centre Londonban folytatta, játszott a Doktorok című sorozatban és a Jurassic támadás című tévéfilmben is. 2011-ben kapta meg Daenerys Targaryen szerepét a nagy sikerű Trónok harca című sorozatban, melynek köszönhetően az egész világon megismerték a nevét. Később szerepelt a Mielőtt megismertelek és a Solo: Egy Star Wars-történet című filmekben is.

Új márka érkezett, te ismered?

Mindig nyitott szemmel járunk, hogy elsőként tudjuk nektek bemutatni, ha valami újdonsággal találkozunk. Most is jó hírünk van. a SPAR polcaira megérkezett az Isana márka sok-sok klassz újdonsággal.

A teljesség igénye nélkül, a következő csoda dolgok között válogathattok: dezodor, tusfürdő, testápoló, sampon, szappan, hajápolási dolgok. Készítettünk belőlük egy képes összeállítást, hogy jobban szemügyre tudjátok venni a kínálatot.

Utána irány a SPAR!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.