Kávé mellé

Helló péntek, már nagyon vártunk! Kinek, mi a terve hétvégére? Nekünk elég mozgalmas lesz. Sportverseny a gyereknek, szülinapi buli, takarítás, sütés-főzés. Emellett már a Halloween-re is készülünk. Görgess lejjebb!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint eggel már csak a keleti-északkeleti tájakon eshet. Napközben túlnyomóan napos időre készülhetünk, azonban a Dunántúlon és keleten, északkeleten erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, itt zápor, akár egy-egy zivatar is kialakulhat. Az északi, északnyugati szél sokfelé élénk, erős lesz. Hajnalban 8-15, délután 15-22 fokot mérhetünk.

🆘 Ma hidegfronti hatásra készülhetünk, emiatt elsősorban fejfájásra, migrénre panaszkodhatnak az érzékenyebbek. Türelmetlenebbek, ingerlékenyebbek lehetünk. Emellett a szél többfelé élénk, erős, lesz, ami tovább fokozhatja fejfájásos panaszokat, valamint nyugtalanságot okozhat. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére!

Névnap: Brigitta

Híres születésnapos

Boldog 48. szülinapot kívánunk Emily Deschanel színésznőnek!

A Kaliforniában született színésznő karrierje nem véletlenül vezetett a filmes világba, hiszen édesapja Caleb Deschanel operatőr-rendező, édesanyja pedig Mary Jo Deschanel színésznő. Húga, Zooey szintén színésznő, családjuk ír és francia felmenőkkel is rendelkezik. Emily 18 évesen játszott először filmen, legismertebb szerepe a Dr. Csont című sorozathoz köthető, melyben Dr. Temperance Brennan szerepében volt látható 12 évadon keresztül. Férje David Hornsby színész, akitől két gyermeke született.

Kísértetiesen jó halloweeni ajándékötletek

Táncold ki magadból a félelmet a kényeztetően krémes, narancsos aromájú Dancing Skeleton fürdőbombával, éld ki gótikus fantáziáid a vérfagyasztó, vegán és tartósítószer-mentes Bat Arttal vagy számolj vissza halloweenig a Countdown To Halloween ajándékcsomagunk segítségével!

Inkább magad állítanál össze valami izgalmasat? A Lush halloweeni kollekciójában mindent megtalálsz, ami egy Boo Basket, azaz halloweeni ajándékkosár megtöltéséhez szükséges! Nézz körül, és fedezd fel a kísértetiesen kreatív ajándékötleteinket!

A kollekció termékeit már megtalálod a Lush applikációjában, üzleteiben és weboldalán.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.