Az Anora szexmunkásával képtelenség betelni

Mikey Madison színésznőt, az Anora címszereplőjét annyira felkapta a média, hogy már drukkolni kell neki, bele ne szédüljön. Az Anora idén Arany Pálmát nyert a cannes-i fesztiválon, és több kategóriában is esélyesnek tartják a következő Oscar-gálán.

Az új csodaként emlegetett Madison is a díjra esélyesek listáján szerepel, ahogyan a film rendező-forgatókönyvírója, Sean Baker. Baker lesz november 2-án az IndieWire magazin által szervezett Future of the Filmmaking Summit rendezvény díszvendége is, ahol a mozgókép jövőjéről fejti majd ki nézeteit.

Mikey Madison korábbi filmjeiben kisebb szerepekben bizonyította tehetségét, de így is felkeltette a rendezők figyelmét. Miután játszott Tarantino legutóbbi opuszában, a Volt egyszer egy… Hollywoodban, a Sikoly című 2022-es horrorban annyira meggyőzőnek bizonyult, hogy Baker kimondottan rá írta Anora karakterét.

Madison az Anorában egy New York-i szexmunkást alakít, akibe beleszeret egy orosz oligarcha fia (Mark Eydelshteyn), és elveszi feleségül. Ám az orosz szülők nehezményezik e lépést, és szó szerint minden követ megmozgatnak, hogy a fiatalokat elválasszák egymástól.

Anora – hazai bemutató: 2024. november 7.

Forrás: UIP
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.