Kávé mellé

Bár már vártuk, hogy kicsit lehűljön az idő, ez az eső a hangulatunkat is elmosta. Hogy kicsit felrázzuk magunkat és persze titeket is :-), elhoztuk nektek a Swarovski őszi-téli kollekciójának bemutatkozóját. Garantáltan felcsillan majd a szemed. 😉

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, de keleten főként a nap első felében még eső, zápor előfordulhat. Már csak néhol lehet élénk a légmozgás. Hajnalban 9-17, délután 22-27 fokot mérhetünk.

🆘 A hidegfronti hatás megszűnik, kellemes kora őszi időre számíthatunk sok napsütéssel. Érdemes lesz kimozdulni a szabadba, egy hosszabb sétát tenni, a napsütés jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. DélUtánra a keleti tájakon is felszakadozik a felhőzet, reggel, délleőtt azonban az itt élők még lehangoltságot, rossz közérzetet tapasztalhatnak. Hajnalban a hűvösebb tájakon átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok.

Névnap: Teodóra

Híres születésnapos

54. születésnapját ünnepli Taraji P. Henson színésznő.

A Howard Egyetemen diplomázott washingtoni színésznő pályafutása a kilencvenes években indult. Olyan filmekben játszott, mint a Négy tesó, a Benjamin Button különös életeA karate kölyök, vagy a Mi kell a férfinak? Az élőszereplős alkotások mellett gyakran vállal munkát animációs produkciókban, illetve sokszor feltűnik televíziós műsorokban is. Egy gyermek édesanyja.

Ragyogd be az őszt a Swarovski újdonságaival!

A 2024-es ősz-téli ékszerkollekcióban a Swarovski mesteri módon közelíti meg a mozgás művészetét, azzal, hogy visszatér a kezdetekhez, a fény és a mesteri fazetták kerülnek a középpontba, ezáltal pedig az ultramodern sziluettek káprázatos szépsége kerül kiemelésre a darabokban.

Giovanna Engelbert globális kreatívigazgató a vonalakkal játszik, átalakítja és újradefiniálja a darabokat váratlan megoldásokkal, amivel a jól ismert Swarovski ékszercsaládok, mint a Milenia, Matrix és Hyperbola lefegyverző új formát öltenek. Közben az új kollekciók, mint a Sublima megmutatják egyedi csiszolású, menő színekben pompázó és fluid konstrukciójukat: hullámzó struktúrák, vegyes minták, melyek sugározzák magukból a kinetikus energiát.

Folytatva a 2024-es tenger-ihlette tavasz-nyári kollekciók hangulatát, az új szezon darabjai egyesítik a Swarovski Crystal Pearls és a Swarovski Crystals motívumait látványos, eleganciától ragyogó formában. Pompás kövek és ródium bevonatok vetítik előre a közeledő csillogást, amit az ünnepek hópehely fazettamotívuma hirdet.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.