Kávé mellé

Ez a hétvége is huss, elszaladt! Ti is így érzitek? De van jó is az idő múlásában, most például az, hogy a nyári kánikula kezd kicsit alábbhagyni és lassan, de biztosan beköszönt az ősz. A gyömbér nekünk a hűvösebb idő velejárója, de most más formában mutatjuk be nektek. A The Body Shop újraértelmezte ezt a fűszert és egy klassz dolog sült ki belőle. Mutatjuk is lejjebb!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint megvastagszik felettünk a felhőzet, így sokfelé számíthatunk esőre, záporra, helyenként zivatarra is, többfelé jelentős mennyiségű eső várható. Élénk, erős lesz a keleti, délkeleti szél, mely délután nyugaton és északnyugaton északira, északnyugatira fordul, néhol átmenetileg viharos széllökések is előfordulhatnak. Hajnalra 13 és 22 fok közé csökken a hőmérséklet. Délután 19 és 31 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet, a legmelegebb keleten, északkeleten lesz.

🆘 Kettősfronti hatás várható, így mind a hideg-, mind a melegfrontra érzékenyek körében jelentkezhetnek különféle panaszok. Fejfájás, migrén, dekoncentráltság, bágyadtság, keringési- és görcsös panaszok, vérnyomásingadozás és szívpanaszok egyaránt előfordulhatnak. A szelesebb tájakon élők körében tovább fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság is jelentkezhet. Sokfelé véget ér a kánikula, így felfrissülhet szervezetünk, de az időjárás megváltozása hatással lesz ránk. Az esős, szeles időben alacsonyabb lesz hőérzetünk. A borongós idő sokaknál okozhat lehangoltságot, kedvtelenséget. Zivatarok környezetében átmenetileg felerősödhetnek a parlagfűre allergiások panaszai, így ők ebben az időszakban lehetőleg tartózkodjanak zárt térben! A felhős, borongós idő miatt az UV-sugárzás a legtöbb helyen már nem fogja elérni az erős fokozatot. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére!

Névnap: Ádám

Híres születésnapos

Michelle Williams-t köszöntjük 44. születésnapján.

A Montana államban található Kalispellben született 1980-ban elsőként az öt gyermek közül. Kilencéves korában a család San Diegóba költözött, Michelle már gyerekként érdeklődni kezdett a színészet iránt, televíziós szerepekkel indult a karrierje, a Dawson és a haverok című sorozat tette ismertté a nevét. Egyik legemlékezetesebb alakítása a 2005-ös Brokeback Mountain – Túl a barátságon című filmhez köthető, a forgatás során ismerte meg leendő élettársát, Heath Ledgert, három évig tartott a kapcsolatuk, egy gyermekük született. A 2011-es Egy hét Marilynnel című produkcióban Marilyn Monroe szerepében tűnt fel, alakítását Golden Globe-díjjal jutalmazták, pályafutása során összesen négyszer jelölték Oscar-díjra.

A The Body Shop felszabadítja a gyömbér erejét bestseller hajápoló kollekciójának megújításával

A Gyömbéres hajápoló termékcsalád bizonyítottan kezeli az önbecsülést befolyásoló két legfontosabb hajproblémát, a korpásodást és a haj elvékonyodását. A the Body Shop szakértői egy klinikai vizsgálat során megállapították, hogy az emberek 100%-a aggódik a haja megjelenése miatt, ami hatással van az önbizalmára.

Az önbecsülés előmozdítása érdekében a továbbfejlesztett formula a tisztító hatású gyömbér esszenciális olaj, az antioxidáns hatású nyírfa- és fűzfakéreg kivonat mellett már gyömbérgyökér esszenciális olajat is tartalmaz egyenesen Madagaszkárról Közösségi Méltányos Kereskedelem útján.

A megújult 3 lépéses vegán rutin a sampont, a balzsamot és a fejbőrápoló szérumot tartalmazza, mely együttesen elősegíti az erősebb és dúsabb haj kialakulását korpásodás nélkül, egészséges, hidratált fejbőrrel.

SAMPON: Mélyen tisztítja a fejbőrt, hogy utat nyisson az egészséges hajnövekedésnek.

BALZSAM: Vegán selyemproteinnel erősíti és táplálja a hajat a gyökerektől a hajvégekig, valamint segíti a könnyed kifésülést.

SZÉRUM: Az új gyömbérgyökér sűrűség formulával gazdagított fejbőrápoló szérum klinikailag bizonyítottan növeli a haj sűrűségét és csökkenti a hajhullást már 3 hónap alatt.

Szerezd be magadnak ITT!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.