Kávé mellé

Több iskolában rövidebbek a tanórák a nagy meleg miatt, amit maximálisan megértünk. Kár, hogy a munkahelyeken nem követik ezt a példát. 🙂 De nem kesergünk, inkább választunk magunknak pár új, klassz őszi darabot az F&F kollekciójából. 😉

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint forró, napos időjárás jön kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék az ország nagy részén továbbra sem várható, csupán néhol a nyugati, délnyugati határ mentén és északon fordulhat elő rövid zápor, zivatar. Északon, északkeleten többfelé élénk lehet a keleties szél. Hajnalban 15-21, a hidegre hajlamos völgyekben 10-14, napközben 31-36 fok várható.

🆘 Továbbra sem várható fronthatás, de a hőség miatt ismét fáradékonyabbak, bágyadtabbak lehetünk, fejfájás, migrén alakulhat ki. Emellett jelentős napi hőingadozásra kell számítani, ami a meleg mellett tovább növeli a keringési és vérnyomás problémák kialakulásának kockázatát. Nagy lesz a napszúrás, a hőguta, a sztrók és az infarktus kialakulásának kockázata. A legmelegebb órákban ne tartózkodjunk hosszabb ideig a tűző napon! 11 és 15 óra között országszerte erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére!

Névnap: Rozália

Híres születésnapos

Borbély Alexandrának kívánunk boldog 38. születésnapot!

2012-ben szerezte meg diplomáját a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, előtte a Nemzeti Színház stúdiósa volt. Ugyanebben az évben a Katona József Színházhoz szerződött. Színházi munkái mellett rendszeresen szerepel filmekben és televíziós sorozatokban is. 2017-ben elnyerte a legjobb színésznő díját a European Film Awards a Testről és lélekről c. filmben nyújtott alakításáért, egy évvel később Jászai Mari-díjban részesült. Férje Nagy Ervin, akivel egy kislány ikerpár boldog szülei.

AW, avagy autumn wear

Megérkeztek az F&F új őszi kollekciójának kulcsdarabjai! Állatmintás felsők, kabátok, kardigánok és farmerek, hogy mindenki kényelmesen és stílusosan kezdhesse az őszt. Beszéljenek a képek helyettünk!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.