Kávé mellé

Ma van az eltűntek világnapja. Borzasztó, hány ember tűnik el nyomtalanul és van, hogy sosem találják meg őket. Belegondolni is borzasztó. De nem akarunk elszomorítani senkit, dobjuk fel a hangulatot a Catrice nyári újdonságaival! Lássuk, miket hoztunk mára!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint sok napsütésre készülhetünk, csak egy-egy helyen fordulhat elő rövid zápor, zivatar. Az északkeleti szél az ország déli, keleti felén többfelé megélénkülhet. Hajnalban 16-21 fokig hűl le a levegő, napközben 31-36 fok várható.

🆘 Ma továbbra is a hőség jelentheti a szervezetünk számára a legnagyobb megterhelést. Fejfájás, rosszullét, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, nő a napszúrás, a hőguta, a sztrók és az infarktus kialakulásának kockázata. A szelesebb tájakon élők körében fokozódik az ingerültség, nyugtalanság. 11 és 15 óra között országszerte erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére!

Névnap: Rózsa

Híres születésnapos

Boldog szülinapot Cameron Diaznak, aki ma tölti be az 52. életévét!

1972-ben született San Diegóban, édesapja kubai, édesanyja német, angol, holland és cseroki származású. Legelőször 21 évesen, modellkarrierjét befejezvén vállalt el filmszerepet Jim Carrey oldalán a Maszk (The Mask) című képregény-adaptációban. Ezután kisebb független produkciókban játszott, míg 1998-ban Arany Glóbusz jelölést kapott a legjobb komika kategóriájában a Keresd a nőt! (There’s Something About Mary) című Farelly-filmért. Olyan filmekben játszott még, mint a Féktelen Minnesota, a Hullázó kedélyek, az Álljon meg a nászmenet!, a Míg a jackpot el nem választ és a Rossz tanár. Ő kölcsönözte a hangját Fiona hercegnőnek a Shrek-filmekben, állandó magyar hangja Für Anikó. Egy ideig együtt élt Justin Timberlake-kel és Jared Letóval is.

Élvezd a napfényt az új limitált kiadású Catrice Summer Obsessed kollekcióval!

Lépj be a szépség birodalom kapuján és merülj el a napfényben fürdő Görög szigetek varázsában – ahol a kék ég, a meleg nyári éjszakák lenyűgöző táncra csábítanak. A tökéletes nyári smink létezik: ragyogó és napbarnított bőr, hidratált ajkak, élénk színes körmök.

Légy részese egy izgalmas smink élménynek!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.