Kávé mellé

Mára nem csak egy új illatot hoztunk, de bepillantást nyerhettek a Pandora újdonságaiba is. Mutatjuk is, mikkel készültünk!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint a napsütést elsősorban fátyolfelhők szűrhetik. Egy-egy futó zápor, esetleg gyenge zivatar legfeljebb elszórtan a keleti és az északkeleti tájakon alakulhat ki. Az északias szelet többfelé élénk, keleten és északkeleten erős lökések kísérhetik. Délutánra 26 és 33 fok közé melegszik a levegő.

🆘 Ma nem várható fronthatás, átmenetileg mindenhol felfrissül a levegő, ami az újabb kánikula előtt kedvezőleg hathat szervezetünkre. Ahogyan a sok napsütés is. A szelesebb keleti, északkeleti tájakon viszont még fejfájás jelentkezhet, ingerlényebbek, nyugtalanabbak lehetünk. 10 és 16 óra között országszerte erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre!

Névnap: Menyhért, Mirjam

Híres születésnapos

Kristen Wiig színésznőt köszöntjük 51. születésnpaján.

Egyetemi tanulmányait Arizonában folytatta, 2003 óta játszik filmekben. Olyan produkciókban szerepelt, mint a Felkoppintva, a Párterápia, a Koszorúslányok (a filmben forgatókönyvíróként is részt vett, 2012-ben Oscar-díjra jelölték), a Walter Mitty titkos élete, a Ron Burgundy – A legenda folytatódik, a Mentőexpedíció, a Szellemirtók, a Wonder Woman 1984, vagy az Anyám! Az élőszereplős filmek mellett animációs produkciókhoz is rendszeresen kölcsönzi a hangját. Kétszer ment férjhez, két gyermek édesanyja.

A hét illata: MEXX – Black Woman 

Ára: 5.790 Ft

Szereted a feketét? Mostantól még jobban meg fogod szeretni. A Mexx Black Woman Eau de Parfum a fekete szín illatos megtestesülése. A bazsarózsa, a fekete ribizli és a frézia jegyeivel borítja be Önt. Ez a kombináció arra késztet, hogy küzdj a céljaidért, kalandnak fogd fel az életet és teljes mértékben élvezd.

Sok nő számára a Mexx Black Woman illata egy olyan jellegzetes illat, amely mellől évek óta nem tágítanak. És nem is csoda. A gyümölcsös-fás-virágos jegyek kombinációja tökéletesen kiegyensúlyozott, és könnyű első szippantásra beleszeretni. Az illat a bazsarózsa, a frézia és a körömvirág virágos jegyeivel köszönt téged, amelyeket lédús fekete ribizli kísér. Idővel csatlakozik hozzájuk a lótusz és a cédrus, de a gyümölcsös jegyek közül a körte, a licsi és a sárgabarack hódít leginkább. A végső lecsengést az ámbra, a vanília és a szantálfa jegyei hordozzák.

A Pandora nyáron is elvarázsolt minket

A nyár a feltöltődés és a szabadság időszaka, amikor kikapcsolódunk és élményeket gyűjtünk. Legyen szó akár utazásról, vízparton töltött napokról, fesztiválozásról vagy különleges alkalomról, a Pandora ékszerei ragyogóvá varázsolják a különleges és hétköznapi pillanatokat egyaránt.

Kattints a képre és nézd meg a teljes kollekciót!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.