Megújulás a magasabb szintű hatékonyság érdekében!

A megújult DOCTOR BABOR termékcsalád a orvoskozmetológia és innováció ötvözése, mellyel többé nem lesz álom a tökéletes és ragyogó bőr elérése! Forradalmi megoldások, különböző bőrigényekhez kifejlesztve. Tarts velünk a DOCTOR BABOR új világába!

Collagen-Peptide Booster Cream: A modern teljesítmény és a kényeztető bőrápolás rituáléja. Támogatja a bőr természetes kollagéntermelését. A bőr intenzív feltöltéséért, simábbá és teltebbé varázsolja. Feszes és kontúrosabb megjelenést biztosít, miközben csökkenti az apró ráncok és vonalak megjelenését.

10D Hyaluronic Acid ampulla: 10x nagyobb hatékonyság ampullákba zárva! Az intenzív hidratálás csodaszere, mely azonnal feltölti a bőr különböző rétegeit. A dúsabb, frissebb és ragyogóbb arcbőrért, mindössze 7 nap alatt.

 

The Cure Cream: Forradalmi áttörés a bőrápolásban. A BABOR egyedülálló Biogén Nöyvényi Kivonatának köszönhetően erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, serkenti a mikrobiomot és megerősíti a bőr védőbarrierjét, hogy enyhítse és lassítsa a nemkívánatos öregedési folyamatokat, kiegyensúlyozza a bőrt, miközben élénkítő tulajdonságaival visszaadja a bőr fiatalos vitalitását és rugalmasságát. Plasztikai és esztétikai beavatkozások előtti bőrszerkezet feszesítésére is tökéletes választás!

Használata: Hirdofil, vízzel érdemes hígítani a krémet, így egy sokkal könnyedebb, lágy textúrát kapunk. Nyáron elsődlegesen este célszerű használni, kiváló megoldást nyújt pl: napégés után, bőrirritáció esetén.

A termékeket keresd a BABOR weboldalán!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.