Kávé mellé

Kitartás lányok, mindjárt itt  a hétvége! Tervezzétek meg előre  a programokat, de ne felejtsétek el az „énidőt” sem! Ha romantikus programban gondolkoztok, egy finom illat sokat segíthet a hangulaton. Mutatjuk is, mit hoztunk nektek mára. 

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint gyakran erősen megnövekszik a felhőzet egy gyenge hidegfront hatására, és több helyen is kialakulhatnak időnként záporok, zivatarok, a legkisebb esély a csapadékhullásra az Alföld keleti és délkeleti tájain mutatkozik. Többfelé megélénkül, néhol átmenetileg megerősödik a nyugati-északnyugati szél, de zivatarok környezetében viharos széllökésekre is számítani kell. Hajnalban 12 és 21, délután 29 és 36 fok között alakul a hőmérséklet, viszont a záporokat, zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb lehet.

🆘 Ma egy hidegfront halad át hazánk fölött, de lehűlést nem hoz. Egyszerre fog hatni a szervezetünkre a hidegfront és a kánikula, emiatt fejfájás, migrén, görcsös panaszok, vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok, szívproblémák, légzőszervi panaszok, szédülés, rosszullét és alvásproblémák egyaránt jelentkezhetnek. Nő a sztrók, az infarktus és a koraszülés kockázata is. Zivatarok környezetében fülledtté válik a levegő, emiatt felerősödhetnek az asztmások panaszai, így ők ebben az időszakban lehetőleg tartózkodjanak zárt térben. A napos tájakon és időszakokban 10 és 16 óra között erős, illetve nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre!

Névnap: László

Híres születésnapos

Keresztes Ildikó kerek, 60. születésnapot ünnepel ma! Isten éltesse!

Marosvásárhelyen született 1964-ben, első nagylemeze 1999-ben jelent meg Nem tudod elvenni a kedvem címmel, amelyért eMeRTon-díjat kapott. Ezeket a 2001-es Nekem más kell, a 2009-es Minden ami szép volt, a 2010-es Csak játszom, a 2011-es A démon, aki bennem van és a 2016-os Most követte. Három évadon keresztül volt az X-faktor című tehetségkutató műsor zsűritagja. Első színházi szerepe az 1988-as A költő visszatér című rockoperához köthető. Játszott egyebek mellett az Arizona Színházban, a Soproni Petőfi Színházban, a Nemzeti Táncszínházban és a Madách Színházban is, 2008 óta tagja a Turay Ida Színháznak.

A hét illata: Burberry – Goddess Eau de Parfum Intense

A Burberry Goddess önmagunk felfedezésének története, melyet a női erő, magabiztosság és kedvesség ihletett. A Burberry nőből a határozottság, függetlenség, és nem utolsósorban az érzékiség árad. Immáron készen áll arra, hogy felszabadítsa igazi önmagát, a saját szabályai szerint élje az életét, és felelősséget vállaljon döntéseiért.

Az új Burberry Goddess Eau de Parfum Intense elegáns gourmand-aromás illatának ikonikus vanília trióját és ragyogó levendula esszenciáját a vanília fás jegyei és a pacsuli érzékisége gazdagítják. Míg a vanília fejjegyének tiszta, természetes árnyalatait az infúzió bontakoztatja ki, az innovatív eljárással feltárt vanília kaviár finom fekete gyöngyei a napfényt idézően édesítik meg az illatot. Az illat leszáradásának a vanília bab árnyékában megbúvó vanília abszolút ad rejtélyes szelídséget, melyet a vanília fás jegyeinek füstös vibrálása fokoz a végsőkig. A mámorítóan érzéki Goddess Eau de Parfum Intense követi az alapillatot fenntarthatósági törekvéseiben, csakis vegán összetevőket felhasználva az illat megalkotásakor.

A Burberry Goddess Eau de Parfum Intense kampánya folytatódik Emma Mackey brit-francia színésznővel, aki oroszlán falkája hűséges kíséretében hódít meg új magasságokat önmagának felfedezése útján, újult erővel, magabiztossággal és szenvedéllyel nézve szembe a kihívásokkal teli ismeretlennel. Ahogyan a nap nyugovóra tér, a Burberry nő erőt gyűjt melegen simogató sugaraiból és szabadjára engedi benső Istennőjét.

A fenntarthatóság jegyében az újrahasznosított anyagokat felhasználó, spray nélküli illatüveg újrahasznosítható, és minden kiszerelésben újratölthető.

  • Illatcsalád: Ámbrás
  • Fejjegy: Levendula esszencia
  • Szívjegy: Vanília kvartett (infúzió, kaviár, abszolút és fás jegyek)
  • Alapjegy: Pacsuli

Keresd a DOUGLAS polcain vagy a webshopban!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.