Kávé mellé

Kezdjünk bele egy új hónapba! A hőmérséklet változatlan, de lassan, így a nyár végéhez közeledve kezdünk hozzászokni. 🙂 A hétre egy vadonatúj illatot hoztunk nektek. Tudjátok, lejjebb!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint a napsütést már több helyen fátyolfelhők szűrhetik, illetve nyugaton és északon a gomolyfelhő-képződés is erőteljesebbé válik, és helyenként záporok, zivatarok is kialakulhatnak. A déli-délnyugati szél több helyen élénk lehet. Országos kánikulában lesz részünk 32-37 fokos maximumokkal.

🆘 Ma nem érkezik front, a nagy meleg viszont megterhelő lehet a szervezet számára. Migrén, fejfájás, vérnyomás-ingadozás, keringési- és szívpanaszok, valamint légzőszervi problémák jelentkezhetnek. A nagy napi hőingás miatt tovább fokozódhatnak a vérnyomásproblémák, szédülés, rosszullét előfordulhat. Szinte zavartalan lesz a napsütés, így országszerte erős, nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre!

Névnap: Boglárka

Híres születésnapos

Jason Momoának kívánunk ma boldog 45. születésnapot.

Amerikai színész, modell, rendező és producer. 1998-ban indult modell pályafutása, majd alig egy évvel később színészként is bemutatkozott a Baywatch Hawaii című sorozatban. 2005-től 2009-ig alakította Ronon Dexet a Csillagkapu – Atlantiszban. 2011-ben a Conan, a barbár címszerepében láthattuk , majd Khal Drogoként tért vissza a Trónok harca című népszerű sorozatban. 2016-ban debütált Aquaman szerepében a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában. 195 cm magas. Elvált, két gyermeke van.

A hét illata: Giorgio Armani Sí Passione Eau de Parfum renováció

Ára: 50.200 Ft (50 ml)

A Sí az a szó, amelyik a legnagyobb erővel bír. Egy nyitott ajtó a végtelen lehetőségekhez. Ez az egyetlen szó megragadja az élet végtelen lehetőségeit, legyen szó szenvedélyről, szabadságról, szerelemről vagy önmagadról. Sí után Sí az önmagad felé vezető úton.

A SÍ PASSIONE EAU DE PARFUM az ikonikus Sí merész és elragadó újraértelmezése, mely a kecsesség, az erő és a független szellem ellenállhatatlan kombinációja. A SÍ PASSIONE a Sí jellegzetes illatát gondolja tovább – a feketeribizli-nektárt pezsgő, vidám körtével kombinálja, így kiemelve a illat virágos szívében lüktető rózsa és a jázmin abszolútum akkordjait. A vanília és a cédrusfa kifinomultságot és karaktert kölcsönöz az illatnak, így tükrözve az érzelmek merészségét, felidézve az igazi szenvedélyt.

A SÍ PASSIONE EAU DE PARFUM minden kiszerelése végtelenszer újratölthető.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.