3 kedvenc kezelés az elmúlt 15 évből – miraDry

Nyár, forróság, izzadás, pólócsere. Állásinterjú, stresszes pillanatok, lever a víz, átüt az ingen az izzadtság, kellemetlen helyzet. Esküvői vendégsereg július derekán, hatalmas tömeg, őrült forróság, izzadás, máris lehetne cserélni a ruhát… De mi lenne, ha ezekre a helyzetekre lenne tartós és biztonságos, gyors megoldás (és ez nem egy gurulósbőrödnyi csere ruha)? Az egyik személyes kedvencem ez a kezelésünk, 100%-os elégedettséggel dolgozunk.

Nem véletlen, hogy mi vezettük be a magyar piacra elsőként a miraDry szolgáltatást. Amikor nemzetközi konferenciákon és szakmai fórumokon hallottam róla, majd mélyebben is utánanéztem, azonnal tudtam, hogy szükségünk lesz erre. Hogy miért? Mindenki izzad. Az izzadás természetes jelenség: feladata a testhőmérséklet szabályozása, és az anyagcsere során felhalmozódott káros méreganyagok kiválasztása. Végterméke kellemetlen szagú folyadék, mely vízből, ásványi sókból, hormonokból, savakból és egyéb anyagokból áll.

A megemelkedett testhőmérséklet okozója lehet a levegő magas hőmérséklete, illetve  fizikai igénybevétel során, esetleg láz, vagy betegség. Minden ember több mint két millió verejtékmiriggyel rendelkezik, melyek leginkább a hónaljban, a tarkón, a fejen, a homlokon, illetve a kéz és a talp felületén oszlanak el. Ezek a területek fokozottabb mértékben vannak kitéve az izzadásnak.

Természetes körülmények között minden nap körülbelül fél liter verejték távozik a bőrből izzadás során, ez a mennyiség nagyobb hőmérsékleten akár a hat litert is elérheti. A kóros izzadás közvetlenül nem veszélyezteti az életünket, de hoszú távon megkeserítheti a mindennapjainkat, súlyosabb esetben pszichés zavarokat, depressziót okozhat. A stressz fokozza a verejtéktermelést, ami általában a tenyéren, talpon és a hónaljban okoz kellemetlen tüneteket. A kórosan fokozott izzadásra a dezodorok és izzadásgátlók gyakran nem nyújtanak kielégítő megoldást.

Megoldás? 3 az 1-ben!

Létezik. Nem is akármilyen: 3 az 1-ben. A miraDry kezelés állandó megoldás a zavaró hónalji izzadás,a kellemetlen szag és a szőrnövekedés ellen. Ez az energián alapuló, szikementes beavatkozás véglegesen elpusztítja az izzadságmirigyeket a kezelt területen. Mivel a mirigyek nem nőnek újra vissza, így örökre megszünteti a kellemetlen izzadást a hónaljban. Nincs szükség többé dezodorok és egyéb kemikáliák használatára.Ez a forradalmian új kezelés teljesen megváltoztatta a eddigi terápiás lehetőségeinket! A probléma súlyosságától függően, de legtöbbször egyetlen kezelés elégséges!

Hogy történik a kezelés?

Nagy energiájú mikrohullámmal (5.8 GHz) felmelegítjük a bőr azon rétegét, ahol a szűrtüszők, valamint az izzadságmirigyek találhatóak amelyek a hő hatásásra elpusztulnak. A gép egy vízzel hűtött kerámia rendszert is tartalmaz, amely védi a bőrt a felmelegedéstől. A kezelt területet vacuum rendszer stabilizálja az energia kibocsátása alatt, így a környező terület nem sérül. A kezelés helyi érzéstelenítésben történik, teljesen fájdalmatlan. A kezelés időtartama kb. 1-1,5 óra mindkét hónaljra.

A gyógyulási fázisban némi kellemetlen érzés jelentkezhet, de a mindennapi életvitelünket folytathatjuk, nem kell otthon maradni. Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hivatal, vagyis az FDA engedélyezte a készüléket, és eddig több ezer kezelésnél sikeresen alkalmazták a miraDry-t.

Miért az egyik legjobb kezelés nyáron (is)?

  • Örökre megszünteti az izzadást a hónaljban.
  • Véglegesen szőrtelenít a hónaljban.
  • Nincs többé kellemetlen izzadságszag-
  • Kedvenc ruhadarabokon nem lesznek többé izzadságfoltok.
  • Nem kell naponta többszőr ruhát cserélni.
  • Nem kell többé izzadásgátlással foglakozni!
Avatar photo
Dr. Petrohai Ágnes

Orvos, esztétikai szakértő

Arra születtem, hogy inspiráljak embereket, ez ad nekem sikerélményt! Empatikus vagyok, talán ezért is lettem orvos. Már az óvodában is fecskendő volt a jelem. 😊 A szike mentes arcfiatalítás igazi alkotás! Vallom, hogy soha nem a kor számít, hanem, hogy mit tudunk kihozni magunkból. Ez ad minden embernek önbizalmat és sikerélményt, amire nagyon nagy szükségünk van a mindennapokban.