Kávé mellé

A megfelelő folyadékpótlás belsőleg is elengedhetetlen, de ne feledkezz meg róla, hogy néha a bőrödet is megitasd. Ma erre hoztunk egy jó megoldást. 

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint sok napsütésre számíthatunk, legfeljebb kora reggel lehet egy-egy zápor, esetleg zivatar nyugaton, valamint az esti órákban. A Dunától keletre, legfőképp délkeleten élénk lökések kísérhetik az északkeleti szelet. Délutánra 31 és 38 fok közé melegszik a levegő.

🆘 Ma nem érkezik front, de a meleg egyre jobban terheli a szervezetet. Migrén, fejfájás, keringési problémák, szívpanaszok, vérnyomás-ingadozás, szédülés, rosszullét, fáradékonyság, dekoncentráltság és bágyadtság egyaránt előfordulhat. Alvásproblémák jelentkezhetnek, emiatt kialvatlanok lehetünk. Felerősödhetnek a gyulladásos jellegű panaszok. A szelesebb tájakon élők körében tovább fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, valamint ingerlékenység és nyugtalanság jelentkezhet. Zápor, zivatar környezetében átmenetileg felerősödhetnek az asztmások panaszai. Nagy lesz a napszúrás és a hőguta veszélye, ezért napközben lehetőleg ne tartózkodjunk a tűző napon! 10 és 16 óra között nagyon erős, helyenként extrém erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre!

Névnap: Lukrécia

Híres születésnapos

73. születésnapján köszöntjük Chris Coopert.

Napjaink egyik legsokoldalúbb színésze, független és mainstream alkotásokban egyaránt szívesen foglalkoztatják. Egyik legemlékezetesebb alakítása a Lone Star – Ahol a legendák születnek című film kisvárosi seriffje volt; a szerepet a rendező, John Sayles kifejezetten számára írta. Első filmszerepét John Sayles „Matewan” című filmjében kapta 1987-ben és a rendező további munkáiban is gyakran tűnt fel: A remény városa (City of Hope), Lone Star – Ahol a legendák születnek (Lone Star). Az utóbbi, Oscar-jelölést kapott filmben nyújtott alakításáért Coopert Independent Spirit Awardra jelölték.

Ne felejtsd el megitatni a bőrödet!

A 30 fokos hőségben különösen fontos az arcbőrünnk tisztán tartása és hidratálása. A FOREO két újdonsága minden nap gondoskodik az üde és ragyogó arcbőrről. A KIWI™ maszk mélyen megtisztítja a bőrt, a SUPERCHARGED™ arcpermet esszencia pedig a legnagyobb hőségben is egy pillanat alatt felfrissíti az arcbőrt anélkül, hogy elkenné vagy lemosná a sminket.

SUPERCHARGED bőrbarrier helyreállító arcpermet esszencia

Ez a könnyed arcpermet a FOREO SUPERCHARGED™ bőrápolási kollekció legújabb tagja, amit a fáradt, dehidratált, és az öregedés első jeleit mutató bőrre fejlesztettek ki. Olyan hatékony összetevőket tartalmaz, mint a bőrtónus helyreállító peptid komplex, a ragyogást kölcsönző niacinamid, a nyugtató cica, valamint a hidratáló panthenol és allantoin.

A bőrgyógyászok által tesztelt és minden bőrtípusra alkalmas arcpermet vegán, állatkísérlet-mentes és 88%-ban természetes összetevőkből áll. Fokozza a kollagén- és elasztintermelést, így segít feszesíteni a bőrt, csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát. Helyreállítja a bőr nedvességtartó képességét és intenzíven hidratálja a száraz bőrt, így erősíti a bőrbarriert.

Kompakt kiszerelésének hála bárhová magunkkal is vihetjük, és a nap bármely pontján egyszerűen előkapjuk egy kis felfrissülésért.

A FOREO újdonságait, a SUPERCHARGED bőrbarrier helyreállító arcpermet esszenciát keresd a FOREO és a Notino webshopjaiban.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.