Kávé mellé

Alig kezdődött el és máris a hét közepénél járunk. Kinek, hogy telik? Ugye odafigyeltek rá, hogy akkor is ápoljátok az arcbőrötöket, amikor nem vagytok direkt a napon? Elég csak sétálni az utcán, már attól is leéghetünk. Egy megfelelő hidratáló és napvédő krém jó, ha van a táskánkban. Már az URIAGE-tól hoztunk nektek két újdonságot. 

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint napos-gomolyfelhős idő ígérkezik. Északon, északnyugaton helyenként záporok kialakulhatnak, de az északkeleti csücsökben kezdetben csendes eső is előfordulhat. Élénk, néhol erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban 9-16, délután 23-28 fok között alakul a hőmérséklet.

🆘 Ma már enyhülhetnek a hidegfronti tünetek, de a fokozottan érzékenyeknél még előfordulhat fejfájás, migrén, ízületi fájdalom. A felhősebb keleti tájakon kicsit bágyadtabbak, kedvetlenebbek lehetünk, emellett az északias szél is megerősödhet, ami nyugtalanságot, fejfájást, vérnyomás-ingadozást is előidézhet. Felfrissül mindenhol a levegő, így az éjszakák is pihentetőbbek lesznek. A kellemes, többnyire napos időben azonban ne feledkezzünk meg bőrünk védelméről sem! 10 és 16 óra a naposabb tájakon nagyon erős, helyenként extrém erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre!

Névnap: Kornél, Soma

Híres születésnapos

Patrick Willsont köszöntjük 51. születésnapján.

Virginia államban született, de Floridában nevelkedett, édesanyja Mary Kay énekesnő, a család részben német felmenőkkel is rendelkezik. 18 évesen musicalszerepekkel kezdte pályafutását (több alkalommal is jelölték Tony-díjra), a filmes-televíziós áttörést a 2003-as Angyalok Amerikában c. HBO-sorozat hozta meg a számára. Később egyebek mellett olyan alkotásokban volt látható, mint a Cukorfalat, a Watchmen: Az őrzők, a Démonok között-filmek, az Insidious – Az utolsó kulcs, az Annabelle harmadik része, a The Commuter – Nincs kiszállás, az Aquaman, vagy a Midway. 2005-ben vette feleségül Dagmara Dominczyk színésznőt, akitől két gyermeke született.

Vértezd fel magad a Nappal szemben!

Az URIAGE Bariésun arckrém SPF50+ nomrál és színezett változata rendkívül erős fényvédelemmel ellátott arckrém, amely egy csúcsteljesítményű szűrő komplexet és két bőrgyógyászati szabadalmat ötvözve védi a bőrt, és előzi meg az UVA és UVB sugarak és kék fény által okozott sejtkárosodást és korai bőröregedést.

Ez a könnyű textúrájú és kellemesen illatosított krém láthatatlan a bőrön és kiválóan tolerált, miközben magas fényvédelmet biztosít. Megelőzi a sejtkárosodást és a korai bőröregedést. Optimalizált fényvédelem. Aquaspongine-okkal és E-vitaminnal dúsítva intenzív védelmet nyújt a bőrszárazsággal szemben és antioxidáns hatású.

Elengedhetetlen kelléke a táskádnak!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.