Kávé mellé

Ma van a zene világnapja. Te hol, mikor szoktál zenét hallgatni? Mi rászoktunk  a Spotify appra. Klassz remixeket lehet összeállítani vele és a legújabb albumokat is meghallgathatjuk. A napsütésre való tekintettel mára egy folt eltüntető arcápolási újdonságot hoztunk. Nézzétek meg lejjebb!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint sok napsütésre számíthatunk, egy-egy futó zápor, zivatar legfeljebb csak elvétve fordulhat elő. Többfelé megélénkül a déli-délkeleti szél. Hajnalban 13 és 23 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, északkeleten frissülhet fel jobban a levegő. Napközben kánikulára, forróságra számíthatunk, 31 és 40 fok közé melegszik a levegő, a déli tájakon lesz a legmelegebb.

🆘 Ma front nem lesz felettünk, de országszerte kánikulára, hőségre számíthatunk, ami sokak szervezetét fogja megterhelni. Különösen figyeljünk a gyermekekre és az idősekre! A nagy melegben fáradékonyabbak, bágyadtabbak lehetünk, szédülés, rosszullét is jelentkezhet, valamint a melegedésre érzékenyeknél felerősödhetnek a migrénes panaszok, illetve keringési panaszok is előfordulhatnak. A meleg éjszakákon sokaknál fordulhat elő alvászavar, álmatlanság. A legmelegebb órákban ne tartózkodjunk huzamosabb ideig a szabadban! Könnyen hőgutát, napszúrást kaphatunk. 10 és 16 óra között nagyon erős, illetve extrém erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Ajánlott a napszemüveg viselése, illetve védjünk fejünket a nap tűző sugaraitól! Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

Névnap: Alajos, Leila

Híres születésnapos

Ma ünnepli 45. születésnapját Chris Pratt.

Washington államban nőtt fel, a színészet előtt étteremben dolgozott. 2005 óta filmezik, játszott többek között az Ördög bújt belédA galaxis őrzői, a Jurassic World, a Bosszúállók és A hét mesterlövész című alkotásokban, valamint az Everwood című sorozatban. Volt felesége Anna Faris, egy gyermek édesapja.

Ints búcsút a pattanás utáni foltoknak!

Ha nem bírod ki, hogy ne nyomkodd magad, de utálod, hogy ennek a kamikáze akciónak nyoma marad a bőrödön, most figyelj! Elhoztuk Neked az EUCERIN új, DermoPure Bőrnyugtató, pattanás elleni krémjét, amely enyhító a gyógyszeres akneterápia mellékhatásait. Intenzíven hidratál, nem ragadós formulája enyhíti az irritációt, csökkenti a feszülő érzést, és segít visszanyerni a kontrollt a problémás, pattanásképződésre hajlamos bőr fölött.

Keresd a patikákban és a drogériákban!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.