Kávé mellé

Már csak egy nap és itt a hétvége! De ki számolja?! 🙂 A tanításnak is lassan vége, így, ha még nem tetted meg, ideje megtervezni a nyári szünetet. Ma sem hagyunk titeket illat újdonság nélkül. Görgess érte lejjebb!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint ma is még gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Nyugaton, északnyugaton csak néhol, máshol elszórtan alakulhat ki eső, zápor, keleten zivatar. Többfelé élénk, északnyugaton és zivatarok környezetében erős lökések kísérhetik a nyugati-északnyugati szelet. Kora reggel 9-16, napközben 18-26 fok várható, ismét nyugaton mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

🆘 Fronthatás nem várható. Hajnalban a hűvösebb tájakon felerősödhetnek az ízületi bántalmak. A kevésbé szeles, záporokkal tarkított keleti területeken még többfelé válhat fülledtté a levegő, ami nehézlégzést, rosszullétet, vérnyomás problémákat okozhat. Máshol az élénk, erős északnyugati szél miatt görcsös fejfájás, nyugtalanság, ingerlékenység jelentkezhet. Zivatarok környezetében felerősödhetnek az asztmatikus panaszok, valamint a pázsitfűfélékre allergiások panaszai, így az érintettek ebben az időszakban lehetőleg tartózkodjanak zárt helyen! 10 és 16 óra között a naposabb időszakokban erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

Névnap: Anett, Antal

Híres születésnapos

38. születésnapján köszöntjük Kat Dennings színésznőt.

Pennsylvania államban született egy ötgyermekes család legkisebb tagjaként, Katherine Litwack néven. Középiskolai tanulmányait 14 évesen fejezte be, ezt követően családjával Los Angelesbe költözött. Színészi karrierjét tévéreklámokkal kezdte, 2000-ben a Szex és New York c. sorozat harmadik évadában tűnt fel. Sorozatbeli munkái (melyek közül kiemelkedik Az élet csajos oldala) mellett olyan filmekben volt látható, mint a Sztár születik, a 40 éves szűz, a Gagyi Mami 2, a Charlie BartlettA házinyusziA Mindenttudó, a Csodakovics, vagy a Thor-filmek, melyekben Darcy Lewist alakítja.

Ára: 9.290 Ft

A hét illata: Mexx – Whenever Wherever for Her

Használd bárhol és bármikor! A Mexx Whenever Wherever eau de toilette illatot nem kell különleges alkalmakra tartogatnod, pont ellenkezőleg, azért készült, hogy hű mindennapi társad legyen. Frissítő gyümölcsös illata kiegészítibármilyen outfitjét, virágos tónusai pedig elvarázsolják, nem csak viselőjét.

  • mindennapos viseletre
  • gyümölcsös-virágos illat
  • optimista nőknek

Az illat első tónusai igazán frissítő zöld levelekkel, édeskés mandarinnal és körtével csábítanak. Ehhez társulnak a virágos tónusok a jázmin és az ibolya formájában. Harmonikusan illeszkedik hozzá a rebarbara és a mirabolán. Az alapjában is visszaköszönnek az édeskés tónusok a vaníliának köszönhetően, amelyet a csábító pézsma és a cédrusfa egészíti ki. A Mexx vidám, gyümölcsös-virágos, Whenever Wherever, illata 2019-ben jelent meg. Ideális illat mindennapos viseletre. Frissítő, nőies, modern kompozíciójával remekül illik minden optimisztikus nőhöz. Vidám illatát a nyárias flakon is remekül kiegészíti amelyen a narancssárga színek dominálnak.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.