Kávé mellé

Ha mostanában kicsit ellazultad az egészséges táplálkozást, nem kell egyből kétségbe esni! Ma éppen ilyen helyzetre hoztunk neked egy kis segítséget. Nézd csak!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint gyakran takarhatják felhők a napot, és több tájegységünkön is számítani kell időnként esőre, záporra, délkeleten zivatarokra is. Délután nyugat, délnyugat felől csökken a csapadékhajlam. Az északias szelet sokfelé élénk, nyugaton, északnyugaton és zivatarok környezetében erős lökések kísérhetik. Hajnalra 8 és 16 fok közé csökken a hőmérséklet. Délután 17 és 27 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet, nyugaton, északnyugaton marad hűvösebb az idő.

🆘 Ma kettősfronti hatás várható, de az ország nagyobb részén a hidegfronti tünetek jelentkezhetnek erősebben. Emiatt fejfájás, migrén, keringési panaszok, szívproblémák, vérnyomás-ingadozás, légzési nehézségek és rosszullét is előfordulhat. Az északi országrészben a görcsös panaszok, a déli, délkeleti tájakon a gyulladásos jellegű problémák kerülhetnek előtérbe. A hűvösebb hajnali órákban felerősödhetnek az ízületi bántalmak is. A szelesebb tájakon élők körében tovább fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság is jelentkezhet. Zivatarok környezetében felerősödhetnek az asztmatikus panaszok, valamint a pázsitfűfélékre allergiások panaszai, így az érintettek ebben az időszakban lehetőleg tartózkodjanak zárt helyen! 10 és 16 óra között a naposabb időszakokban erős-nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Ne tartózkodjunk sokáig a tűző napon, ugyanis könnyen napszúrást kaphatunk! Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

Névnap: Villő

Híres születésnapos

57. születésnapján köszöntjük Frances O’Connor színésznőt.

Az ausztrál színésznő Angliában született, de Ausztráliában nevelkedett. Diplomája megszerzése után egy ideig Japánban tanított, a kilencvenes évek közepén kezdett filmezni. Legismertebb alakításai: Egy csipet lélekMansfield ParkA bájkeverőA. I. – Mesterséges értelem. 2011-ben ment feleségül Gerald Lepkowski ausztrál színészhez, egy gyermekük született.

Kép: Unsplash / Oriento

A ragyogó bőr (és test) titka a Detox tea

Bőrünk nap, mint nap ki van téve a káros külső hatásoknak, melyek bőrproblémákhoz vezethetnek. Az ápoló termékek mellett a méregtelenítés is sokat segíthet, hogy megszabaduljunk a szennyeződésektől, melyek gyulladáshoz vezethetnek. A problémás bőr, a felesleges kilók és a narancsbőr többé nem kell, hogy a magabiztosságot gátolják. A Spring Detox Duo Pack teakeverékek belülről gondoskodnak az egészséges bőrről.

A Light Body és a Skin Detox teakeverékek nemcsak a teázás élményét nyújtják, hanem könnyű, kellemes és hatékony módot kínálnak az élettel teli, ragyogó bőr és egy harmonikus, egészséges belső működés eléréséhez. Az orvosok és természetgyógyászok által összeállított teakeverékek antioxidáns összetevőket, kiváló minőségű, gondosan válogatott gyógynövényeket tartalmaznak. A benne található gyógynövények egymást erősítve, szinergikusan fejtik ki jótékony hatásukat. Kifejezetten azok számára lettek összeállítva, akik törekszenek a természetes és hatékony módszerekre az egészségük és a bőrük szépségének megőrzése érdekében.

Ára: 6.500 Ft

Skin Detox

A makulátlan, tiszta, feszes bőr teája. A környezetszennyezés, a stressz és a helytelen táplálkozás által okozott káros hatások egyre inkább érezhetőek, a bőrünknek még több odafigyelésre, törődésre van szüksége és nemcsak kívülről, hanem belülről is.

Ára: 6.500 Ft

Light Body

A Light Body teakeveréket azoknak ajánljuk, akik egyszerű, hatékony és természetes megoldást keresnek az egészségük megőrzésére és fenntartására, valamint testük zsírégető folyamatainak beindítására.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.