Kávé mellé

Ma van a környezetvédelmi világnap. Te mit teszel a környezeted megóvásáért? Odafigyelsz, hogy ne pazarolj, újrahasznosítható csomagolást használj, vagy hogy már a gyerekeidnek is ezt a tudatos személetet add tovább? Neked mi vált be? A gondolkodához egy 100%-ban természetes microdrinket hoztunk. Kortyolgass belőle te is!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint ma már a napsütésé lesz a főszerep, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. A nyugati-délnyugati szél mérsékelt, időnként élénk lesz. Erős lökések legfeljebb zivatarok környezetében lehetnek. Kora reggel 9-15, délután 24-29 fok várható. Hajnalra néhol pára-, sekély ködfoltok képződhetnek.

🆘 Ma kedvezően alakul a humánmeteorológiai helyzet. Fronthatás nem várható, melegedés kezdődik, ami az érzékenyebbeknél vérnyomás-ingadozás, fáradékonyságot idézhet elő. A helyenként előforduló záporok, zivatarok környezetében fülledtté válhat a levegő, ami nehézlégzést, rosszullétet okozhat. A kissé szeles időben ingadozó lehet a hő- és komfortérzet. Zivatarok környezetében felerősödhetnek az asztmatikus panaszok, valamint a pázsitfűfélékre allergiások panaszai, így az érintettek ebben az időszakban lehetőleg tartózkodjanak zárt helyen! 11 és 15 óra között a naposabb tájakon erős-nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

Névnap: Fatime

Híres születésnapos

Egyik kedvenc színészünk, Mark Wahlberg ma ünnepli 53. születésnapját.

Pályája a hip-hop műfajban indult. Mint előadóművész két sikeres albumot jelentetett meg, de nevét nemzetközileg is ismertté a nagyszabású és komoly hasznot hozó Calvin Klein reklámkampány tette. Első filmes szerepét a Penny Marshall rendezte Reneszánsz emberben kapta. Számos nyereséges film után Wahlbergnek a Paul Thomas Anderson rendezte Boogie Nights című film hozta meg az áttörést.

1999-ben George Clooney-val játszott együtt a kasszasikernek bizonyult Sivatagi cápákban. Később olyan filmekben szerepelt, mint a ViharzónaAz olasz meló, a LegyőzhetetlenA téglaAz éjszaka uraiAz esemény, a Ted, valamint a Törtetők című sorozat. Nyolc testvére van, fiatalabb korában többször összetűzésbe került a törvénnyel és drogproblémái is voltak. 2009-ben házasodott össze Rhea Durhammal, négy gyermek édesapja.

Finom frissítő a kókusz és az ananász szépítő erejével

Új dimenzióban mutatkozik be a Karib-szigetek ihlette Pina Colada. A KOKO Pina Microdrink valódi ananászból és kókuszvízből készül, mentes az adalékanyagoktól, a hozzáadott cukortól és a mesterséges ízfokozóktól. Valódi felüdülés a grillezős partikon jól ismert üdítők és limonádék között.

Az ananász és a kókuszvíz nemcsak édes ízük, hanem jótékony egészségügyi hatásuk miatt is ideális frissítők a forró nyári napokon. Mindkettő kiváló hidratáló, mivel magas víztartalmuk mellett természetes elektrolitokat tartalmaznak, például káliumot és nátriumot, amelyek segítenek pótolni az izzadás során elvesztett folyadékot és ásványi anyagokat. C-vitaminban gazdagok, amely révén hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez és a bőr egészségének megőrzéséhez, az öregedés jeleinek csökkentéséhez. Az ananászban található bromelain enzim és a kókuszvízben található rostok támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését.

A waterdrop® KOKO Pina Microdrinket mini dobókocka méretű kiszerelésének köszönhetően bárhová magaddal viheted, és néhány perc alatt valódi üdítőt készíthetsz egy pohár vízből.

Az italkocka ananászból, kókuszvízből és természetes összetevőkből készül, alkoholmentes, és 100 ml-ként mindössze 2 kilokalóriát tartalmaz, így anélkül élvezheted a nyár ízét, hogy aggódnod kellene a kalóriabevitel miatt.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.