Kávé mellé

Ma van a nemdohányzók világnapja. Szerencsére egyre többen döntenek úgy, hogy leteszik a cigit, legyen szó a hagyományos vagy a modernebb verziókról. Az embereknek egyre inkább fontos az egészségük megőrzése. Miért is ne akarnánk minél tovább egészségesen együtt lenni azokkal, akiket szeretünk, nem igaz?! Mai újdonság ajánlónk is a fiatalos, szép bőr megőrzéséhez köthető. Nézd csak!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és a naposabb időszakok mellett többfelé kell készülni záporra, zivatarra, akár ismétlődő jelleggel is. Heves zivatarok, sőt zivatarrendszerek is kialakulhatnak, melyeket jégeső, felhőszakadás és viharos széllökések kísérhetnek. A déli-délkeleti szél zivataroktól függetlenül is többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalra északon foltokban pára, köd képződhet. Reggel 9-16 fokot mérhetünk. Napközben a legmagasabb hőmérséklet 22 és 29 fok között alakul, de a záporokat, zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb lesz.

🆘 Napközben meleg- és hidegfronti tünetek egyaránt jelentkezhetnek. Fejfájás, migrén, görcsös és gyulladásos jellegű panaszok egyaránt előfordulhatnak, keringési panaszok, vérnyomásproblémák és szívpanaszok is jelentkezhetnek, nő a sztrók és az infarktus kialakulásának kockázata. Ugyanakkor mellkasi és légzési panaszok, valamint szédülés is jelentkezhet, fáradékonyabbak, bágyadtabbak, dekoncentráltabbak lehetünk. A szelesebb tájakon élők körében tovább fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság is előfordulhat. Záporok, zivatarok környezetében felerősödhetnek az asztmatikus panaszok, valamint a pázsitfűfélékre allergiások panaszai, így az érintettek ebben az időszakban lehetőleg tartózkodjanak zárt helyen! 11 és 15 óra között az UV-sugárzás erős-nagyon erős lesz, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

Névnap: Angéla, Petronella

Híres születésnapos

Ma ünnepli 59. születésnapját Brooke Shields, aki korát meghazudtoló módon klasszul néz ki.

Brooke Christa Camille Shields néven született 1965-ben, New Yorkban. Gyerekmodellként vált ismertté, később francia irodalom szakos diplomát szerzett a Princeton Egyetemen. Olyan filmekben szerepelt, mint A kék lagúna, a Szahara, a Gyilkos arany, az Oltári vőlegény, vagy a Rúzs és New York. Első férje Andre Agassi teniszező volt, 2001-ben Chris Henchy producer-forgatókönyvíróhoz ment hozzá. Két gyermek édesanyja.

Lemosás utáni bőrhúzódás? Hol van az már!

Ára: 2.999 Ft

Végre egy olyan arclemosót próbálhattunk ki, ami után nem éreztük úgy, mintha szoros lenne a copfunk. Ugye, értitek, mire gondolunk? 🙂 A Revuele Ceramide hidratáló arclemosó elsősporban száraz, nagyon száraz bőrre javasolt.

Nem habzó termék, mely kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a bőrről a szennyeződéseket és a felesleges faggyút anélkül, hogy a bőr védőrétegét megzavarná. Hialuronsavval gazdagítva hidratálja és nyugtatja a bőrt. A parfümmentes formula érzékeny bőrre is alkalmas. Arcra és testre egyaránt alkalmazható.

Keresd a Rossmann üzleteiben vagy a shop.rossmann.hu-n.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.